Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

 

Συγχαρητήρια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συμπαραστάθηκαν στους διωκόμενους Βορειοηπειρώτες. Μόνο η Χρυσή Αυγή στάθηκε στο πλευρό μας. Κανένας άλλος από τους πολιτικάντηδες που δήθεν ενδιαφέρονται για εμάς, ούτε ο υπουργός εξωτερικών έχουν κάνει κάτι. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Βασίλης, Ζωγράφου

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Κρουαζιερόπλοια για τους λαθρομετανάστες – Στα κοράκια μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τα σπίτια των Ελλήνων!

Καλά πόσο τραγικοί μπορούν να γίνουν μπροστά στο μίσος τους απέναντι στην Χρυσή Αυγή, φάνηκε όταν σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο αναπαρήγαγε μια ψευδή είδηση ότι χτυπήθηκε από χρυσαυγίτες συνήγορος της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Σήμερα που μέχρι και ο δικηγορικός σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν καταγράφηκε πουθενά ότι είναι διορισμένη συνήγορος στην δίκη, μουγκαμάρα από παντού. Δεν ντρέπονται που καταγγέλλουν γεγονότα με πρόσωπα και καταστάσεις που ούτε υπάρχουν και ουδέποτε έχουν γίνει; Μήπως τελικά η κυρία αυτή χτύπησε από κανένα απότομο φρενάρισμα του τρολεϊ και επειδή είδε καμιά αφίσα της Χρυσής Αυγής, είπε ότι εξαιτίας της αφίσας φρέναρε το τρόλει και χτύπησε;

Κατερίνα

ΠΡΟΣΟΧΗ FAKE NEWS: Δεν είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής η Ε. Κουνιάκη! ΒΙΝΤΕΟ

Μαύρη επέτειος η 1η Νοεμβρίου. Πριν από τέσσερα χρόνια το άθλιο αριστερό παρακράτος δολοφόνησε δύο νέα παιδιά, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη. Δώσαμε το παρόν στην εκδήλωση μνήμης προς τιμήν τους. Και αυτό είναι λίγο. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι διαρκής μέχρι την τελική νίκη. Ούτε ένα λεπτό σιγή δεν τηρήθηκε από το κλεπτοκρατικό τόξο στην Βουλή για τα δύο παιδιά που τόσο άδικα τους έκοψαν το νήμα της ζωής. Ο ταλμουδιστής Δένδιας, ο επίορκος Αθανασίου και ο προδότης Σαμαράς έθαψαν την υπόθεση τότε, οι κόκκινοι Τόσκας και Κοντονής την θάβουν σήμερα. Ξέρουν όμως να κρατάνε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ψευτοεθνάρχη Καραμαν αλή, του Ανδρέα Μινέικο Παπανδρέου, του σφαγέα καπετάν Γιώτη και άλλων προδοτών. Η Χρυσή Αυγή θα αποκαταστήσει πλήρως τους δύο ήρωες, όπως και άλλους Έλληνες πατριώτες που έχουν δολοφονηθεί από αριστερούς και λαθρομετανάστες, αμέσως μόλις έρθει στην εξουσία με την βοήθεια του Θεού και την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Γιώργος Φουντουλης,Μανώλης Καπελώνης Αθάνατοι. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη!

Με Τιμή Γιάννης Π.
Αθήνα

1η Νοεμβρίου 2017 – 4 χρόνια μετά την δολοφονία των Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-noembriou-2017#ixzz4xMXFf6DC

Exit mobile version