Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tο Εθνικό Φρόνημα του Ελληνικού Λαού συντρίβει τον ανθελληνισμό της εθνομηδενιστικής εξουσίας

Tο Εθνικό Φρόνημα του Ελληνικού Λαού συντρίβει τον ανθελληνισμό της εθνομηδενιστικής εξουσίας

Παρά την αισχρή και συνεχή εθνομηδενιστική προπαγάνδα του συστήματος εξουσίας του «Συνταγματικού τόξου», ο Ελληνικός Λαός φροντίζει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, να δίνει σαφή δείγματα της Φιλοπατρίας που τον διέπει.

Η πρώτη έκπληξη για το ρεύμα των εθνομηδενιστών ήταν η συρροή κόσμου στο Θ/Κ  Αβέρωφ, τον θρύλο των Ελληνικών θαλασσών, το πλοίο που πρωτοστάτησε στους νικηφόρους αγώνες ενός ολόκληρου αιώνα και το οποίο ναυλοχεί στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι προχθές, πάνω από 60.000(!) Βορειοελλαδίτες έδωσαν το δικό τους μήνυμα, επισκεπτόμενοι το ιστορικό πλοίο, το οποίο έγραψε Ιστορία στις ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου στον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο. Η αμείωτη παρουσία τους ανάγκασε το Γενικό Επιτελείο να παρατείνει την παραμονή του στην συμπρωτεύουσα.

Η δεύτερη έκπληξη ήταν η τηλεθέαση της Στρατιωτικής Παρέλασης. Πέρα από τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να χειροκροτήσουν τα Στρατευμένα Νιάτα του Έθνους, στο 40% ανήλθαν αυτοί που την παρακολούθησαν από τηλεοράσεως, σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση. Και τούτο την στιγμή κατά την οποία η τηλεμαχία των επίδοξων «ηγετών» του εκκολαπτόμενου νέου εκλογικού μορφώματος της κεντροαριστεράς έφτασε μόλις το 1,5%. Τα μεγέθη μιλούν από μόνα τους.

Τα δύο προαναφερθέντα περιστατικά αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα του Εθνικού Φρονήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, ο οποίος παραμένει αλώβητος στην ανθελληνική προπαγάνδα των εκάστοτε διαχειριστών της εθνομηδενιστικής εξουσίας του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-charakthristika-paradeigmata-pou-deichnoun-oti-to-ethniko-fronhma-tou-e#ixzz4xMYBJLOG

Exit mobile version