Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν τα «όργανα» στη ΝΔ: Μπηχτές Τζιτζικώστα για Μητσοτάκη, Siemens και Αυγενάκη

 

Πληθαίνουν τα σύννεφα αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού της ΝΔ. Αν αυτό δεν έχει οδηγήσει ακόμη στην ανοιχτή απόπειρα εκθρονισμού του, αυτό οφείλεται ξεκάθαρα και μόνο στο ότι έπονται εκλογές και δεν γίνεται να διωχθεί ο Μητσοτάκης πριν δοκιμαστεί σ’ αυτές και αποκτηθεί έτσι το άλλοθι της άσχημης εκλογικής συγκομιδής.

Το τόσο «καυτό» και επίπονο «καρφί» της υπόθεσης Siemens στα πλευρά όχι μόνο της ΝΔ, αλλά και της ίδιας της οικογένειας Μητσοτάκη, συνεχίζει να δημιουργεί αναταράξεις στον χώρο του κόμματος αυτού. Ο εσωκομματικός αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας φαίνεται ότι προετοιμάζεται από τώρα για την «επόμενη μέρα» στην ΝΔ, αν κρίνουμε από το ύφος των δηλώσεών του για τα θέματα της Siemens  και του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη: «Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις. Και πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις από όποιο κόμμα πρέπει να δοθούν τέτοιου είδους απαντήσεις. Δηλαδή, είναι προφανές και φαντάζομαι ότι έχουν δοθεί απαντήσεις ή θα δοθούν απαντήσεις σε αυτά τα θέματα στα οποία αναφέρεστε. Αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι, ναι, να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Οι αρνητικές εντυπώσεις, που δημιουργήθηκαν στην ηγεσία της ΝΔ με αυτή την τοποθέτηση του Τζιτζικώστα , οδήγησαν τον τελευταίο σε ανάρτηση στο twitter, στην οποία έλεγε τα εξής: «Οι γνωστοί άγνωστοι ειδικοί στις διαστρεβλώσεις έπιασαν πάλι δουλειά. Τους συνιστώ να αντιλαμβάνονται καλύτερα αυτά που ακούνε!».

Η απάντηση αυτή, όμως, μάλλον μπερδεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, καθώς δεν προσδιορίζει αν απευθύνεται σ’ αυτούς εκτός ΝΔ που «σήκωσαν» το θέμα ή στην ηγεσία του κόμματος. Αν αμφισβητείται, λοιπόν, τόσο έντονα τώρα ο Μητσοτάκης, μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον, καθώς φροντίζει συνεχώς να επαληθεύει τον χαρακτηρισμό «μεγάλο παλτό» που του είχε απευθύνει μέσα από το Κοινοβούλιο ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archisan-ta-organa-sth-nd-o-tzitzikwstas-afhnei-mphchtes-gia-ton-mhtsotakh#ixzz4xMZf5GLN

Exit mobile version