Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επανάσταση κήρυξε ο Κουτσούμπας από το… Λένινγκραντ: Και μετά άρχισε να ψάχνει καμιά off shore για να πουλήσει τον «Ριζοσπάστη»

 

Στην Αγία Πετρούπολη (Λένινγκραντ επί κομμουνισμού) βρέθηκε ο Κουτσούτμπας για να εορτάσει με τα συντρόφια του από ολόκληρο τον κόσμο τα 100 χρόνια από την απαρχή της… Οχτωβριανής Επανάστασης.

Δυστυχώς δεν έχουν μείνει και πολλοί και έτσι ο Κουτσούμπας έφτασε και να μιλήσει ενώπιον ενός προφανώς βαριεστημένου και υπέργηρου κοινού. Από βήματος, λοιπόν, ο Κουτσούμπας κήρυξε τη… νυσταλέα επανάσταση.

Σας παραθέτουμε τα «φλογερά» του λόγια:

«Στο ερώτημα μεταρρύθμιση ή επανάσταση απαντάμε επανάσταση, γιατί κανένα όργανο της αστικής εξουσίας δεν μπορεί να εξανθρωπιστεί»

Δεν θα συζητήσουμε για το τι θα γινόταν αν ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μιλούσε για επανάσταση. Στο «τσεπάκι» την είχαμε την κατηγορία για κατάλυση του πολιτεύματος. Έτσι κι αλλιώς μόλις χθες το ΚΚ€ ξυλοκόπησε on camera ανθρώπους και ακολούθως έκανε τραμπούκικη κατάληψη σε υπουργείο και κανείς δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση.

Αυτό στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι το πολιτικάντικο θράσος του Κουτσούμπα. Το κόμμα που απολύει μαζικά τους ίδιους του τους εργαζομένους και έχει πουλήσει το κανάλι του σε off shore μιλάει για… επανάσταση ενάντια στην αστική εξουσία.

Βεβαίως, τα λόγια είναι τσάμπα όταν είσαι κράτος εν κράτει ή μάλλον παρακράτος εν κράτει για μεγαλύτερη ακρίβεια. Ξυλοφορτώνεις αθώους μεροκαματιάρηδες το πρωί και το απόγευμα μιλάς για τον σοσιαλισμό. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epanastash-khruje-o-koutsoumpas-apo-to-leningkrant-kai-meta-archise-na-psac#ixzz4xNNu4bdn

Exit mobile version