Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ζωή και κότα» θα περνάνε οι «αντιρρησίες συνείδησης» με σύμφωνη γνώμη του πατριδοκάπηλου Καμμένου

 

Νέα δείγματα γραφής από τον πατριδοκάπηλο Πάνο Καμμένο είχαμε πρόσφατα, καθώς ζωή χαρισάμενη θα έχουν πλέον οι «αντιρρησίες συνείδησης» στον Ελληνικό Στρατό. Εγκύκλιος του ΓΕΕΘΑ που φέρει την «υπογραφή» ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου υποχρεώνει εφεξής τους φορείς που θα τους απασχολούν, στα πλαίσια της εναλλακτικής θητείας, ότι θα πρέπει να τους παρέχουν μεταξύ άλλων στέγη με όλες τις ανέσεις, φαγητό τρείς φορές την ημέρα και αιρκοντίσιον το καλοκαίρι, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα τους πληρώνουν με 223,50 ευρώ τον μήνα προκειμένου να νοικιάσουν αυτοί το σπίτι που επιθυμούν!

Η εγκύκλιος του ΓΕΕΘΑ, με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2017, εκδόθηκε ύστερα από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη που ζήτησε να ενεργοποιηθεί η σχετική νομοθεσία του 1997 και του 2005 προκειμένου οι αντιρρησίες συνείδησης να κάνουν «διακοπές» το διάστημα της εναλλακτικής τους θητείας. Βέβαια αυτά ισχύουν μόνο για τους «αντιρρησίες συνείδησης» που επιλέγουν την εναλλακτική θητεία, δηλαδή να εργάζονται σε φορείς του Δημοσίου, κυρίως σε νοσοκομεία, το διάστημα της στράτευσής τους, διαβιώνοντας όμως ως πολίτες, αφού δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν το «χακί» κατά τη διάρκεια της εναλλακτικής εργασίας τους.

Τη στιγμή που κάποιοι φαντάροι δοκιμάζονται στον Έβρο και στη Λήμνο από το κρύο, τον αέρα και τη βροχή, το ΓΕΕΘΑ επιλέγει να ικανοποιήσει τα όσα υποστηρίζει μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ που αντιτίθεται στην υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία. Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, η εγκύκλιος είναι σε πλήρη εφαρμογή, καθώς επισημαίνονται τα εξής: «Ανταποκρινόμενο, και παραπέμποντας ρητά στην πρόταση του Συνηγόρου του Πολίτη, το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε την υπ΄ αρ. Φ.429.39/8/490598/Σ.572/31.1.2017 εγκύκλιο προς όλους τους φορείς απασχόλησης, στην οποία :

  1. Αφενός περιγράφονται αναλυτικά οι στοιχειώδεις προδιαγραφές καταλληλότητας,.
  2. Αφετέρου διευκρινίζεται ότι οι φορείς υποχρεούνται να εξασφαλίζουν τα αναγκαία ποσά ήδη πριν καν ζητήσουν την τοποθέτηση αντιρρησιών».
  3. Μάλιστα με την δέσμευση ότι το ΓΕΕΘΑ «δεν θα τοποθετεί πλέον αντιρρησίες σε φορείς που δηλώνουν μεν ότι μπορούν να παράσχουν τροφή και στέγη, διαπιστώνεται όμως στη συνέχεια ότι οι εν λόγω παροχές κρίνονται ακατάλληλες κατά τα προεκτεθέντα».

Ήδη τον Σεπτέμβριο του 2017 το ΓΕΕΘΑ επανέλαβε τα παραπάνω και στην πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ακολούθησε. Το γεγονός ότι όλα αυτά φέρουν την υπογραφή Καμμένου, φανερώνουν την μέγιστη υποκρισία των ΑΝΕΛ, οι οποίοι όχι μόνο δεν δρουν ως «ανάχωμα» στον ΣΥΡΙΖΑ ( όπως με απύθμενο θράσος ισχυρίζονται τόσο οι ίδιοι όσο και τα διάφορα «παπαγαλάκια» τους), αλλά αποτελούν συνειδητό σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ στην επιχείρηση αφελληνισμού της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zwh-kai-kota-oi-antirrhsies-suneidhshs-me-sumfwnh-gnwmh-tou-patridokaphlou#ixzz4xNhKzfTn

Exit mobile version