Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία Χουλιαράκη: Σκόπιμη η εξόντωση της Ελληνικής μεσαίας τάξης

Επιβεβαιώνονται οι συνεχείς διαπιστώσεις και καταγγελίες της Χρυσής Αυγής ότι βάσει οργανωμένου σχεδίου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να εκτελείται το σχέδιο της οικονομικής εξόντωσης της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα, έπειτα και από τις σχετικές παραδοχές του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη σε πρόσφατη ομιλία του στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Την 1η Νοεμβρίου 2017, σε ομιλία του στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής κατά τη διάρκεια επεξεργασίας του προσχεδίου του επερχόμενου προϋπολογισμού, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης κυνικά ομολόγησε ότι η οικονομική εξόντωση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα έγινε βάσει οργανωμένου σχεδίου από τους κομμουνιστές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά ο Χουλιαράκης ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά υπερφορολόγησε την Ελληνική μεσαία τάξη με προφανή σκοπό την οικονομική εξαθλίωση της μέσης Ελληνικής οικογένειας που αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας. Αυτή η ανάλγητη υπερφορολόγηση συνοδεύτηκε από άλλα οργανωμένα κτυπήματα στην Ελληνική κοινωνία, όπως μεγάλα ποσοστά ανεργίας, την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και την σημαντική μείωση των μισθών, των συντάξεων αλλά ακόμη και των προνοιακών επιδομάτων.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στα στοιχεία του Αυγούστου 2017 της εισπρακτικής εταιρίας των ξένων τοκογλύφων ΑΑΔΕ όπου προστέθηκε ακόμη 1 δισ. ευρώ απλήρωτων φόρων φέρνοντας το γενικό σύνολο ληξιπρόθεσμων οφειλών στο απίστευτο ποσό των 98 δισ. ευρώ! Εξαιρετικά ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι αυτό το δυσθεώρητο ύψος των παραπάνω ληξιπρόθεσμων ποσών στην εισπρακτική εταιρία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των διεθνών τοκογλύφων συνεχίζει να αυξάνεται παρά τις υποχρεωτικές κατασχέσεις που επιβάλλονται από τον Τσίπρα και τον Καμμένο στους Έλληνες φορολογούμενους.

Για παράδειγμα μόνο ως το τέλος Αυγούστου 2017 οι κατασχέσεις σε τραπεζικές καταθέσεις, μισθούς, συντάξεις, ενοίκια και σε οποιοδήποτε άλλα εισοδήματα επιβλήθηκαν σε περίπου 972 χιλιάδες φορολογούμενους δημεύοντας 3,14 δισ. ευρώ από την περιουσία τους, ενώ οι φοροεισπράκτορες του Τσίπρα έχουν βάλει στο στόχαστρο άλλους 1,7 εκατομμύρια φορολογούμενους για την επιβολή αναγκαστικών μέτρων κατάσχεσης των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η συνέχεια της τοποθέτησης του Χουλιαράκη για τον προϋπολογισμό του 2018 προσθέτει ακόμη περισσότερες ανησυχίες στον Έλληνα φορολογούμενο μιας και ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί ένας “κουμπαράς” της τάξης των 12 με 15 δισ. ευρώ που θα χρησιμοποιείται ως “οδός διαφυγής της χώρας σε περίπτωση νέας κρίσης χρέους“. Με απλά λόγια το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νοιάζεται μόνο να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη πληρωμή των τοκοχρεολυσίων του παράνομου χρέους στους ξένους τοκογλύφους αντί να μειώσει την φορολογία και να τονώσει την δραστηριότητα της Ελληνικής οικονομίας.

Συμπερασματικά μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να εφαρμόσει μια οικονομική πολιτική που θα φέρει την ανάκαμψη της Εθνικής οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-chouliarakh-skopimh-h-ejontwsh-ths-mesaias-tajhs-twn-ellhnw#ixzz4xP82QUZg

Exit mobile version