Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίωξη για μίζες στον Μπόμπολα – Αυτοί είναι οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

 

Σε περιπέτειες μπαίνει από δω και πέρα ο υπόδικος Μπόμπολας, αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αποφάσισε να του ασκήσει δίωξη με την κατηγορία της δωροδοκίας υπαλλήλων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά από την έρευνα που άρχισε από τις ελληνικές δικαστικές αρχές αμέσως μετά την απόρριψη αιτήματος έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο με κατηγορίες για μίζες προκειμένου η εταιρία συμφερόντων του να κερδίσει το διαγωνισμό για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Πάφο.

Η δίωξη αυτή ξεκίνησε στην Κύπρο, γεγονός απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στον ελλαδικό χώρο κυβερνούν ανάλογοι πολιτικοί απατεώνες και όπως πάντα «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Τώρα μένει να δούμε την έκβαση της υποθέσεως, αφού πρώτα λυτοί και δεμένοι φρόντισαν να μην γίνει η έκδοση και η δίκη να διεξαχθεί εντός των πυλών, προφανώς για να διαφυλαχθεί ότι «τα εν οίκω μη εν δήμω»

Όλα τα παραπάνω δείχνουν τους λόγους για τους οποίους τα μέσα «ενημερώσεως» που έλεγχε ο εν λόγω πλουτοκράτης είχαν τέτοια «καούρα» για την «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής», φτάνοντας στο σημείο να θυμίζουν αριστερές ανυπόληπτες πατσαβούρες ή ακόμα και να τις ξεπερνούν.

Επειδή η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει την κάθαρση και το εννοεί, οι μιζαδόροι φρόντισαν να την συκοφαντήσουν για να εμποδίσουν το έργο της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diwjh-gia-mizes-ston-mpompola-autoi-einai-oi-kathgoroi-ths-chrushs-aughs#ixzz4xP98OLlX

Exit mobile version