Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσπαθώνει η Νέα Τάξη: Ομοφυλόφιλος πρωταγωνιστής σε «παιδική» τηλεοπτική σειρά της Disney!

Σχεδιασμένη πλήρως και σε κάθε διαθέσιμο μέτωπο είναι η επίθεση της «πολιτικής ορθότητας» με το στόχαστρό της να περιλαμβάνει και τα μικρά παιδιά. Το νέο κρούσμα έρχεται από τις ΗΠΑ, καθώς μετά το πρώτο φιλί μεταξύ ομοφυλοφίλων στην σειρά της κινουμένων σχεδίων «Star vs The Forces Of Evil», η Ντίσνεϊ παρουσίασε πάλι έναν «γκέι» χαρακτήρα – αυτή την φορά στην δημοφιλή σειρά για παιδιά στην προεφηβεία «Άντι Μακ».

Η προβολή του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, στο οποίο η Άντι ερωτεύεται ένα αγόρι από μεγαλύτερη τάξη, το οποίο αποδεικνύεται όμως ότι «αρέσει» και στον καλύτερό της φίλο, τον Σάιρους, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Μάλιστα, ακτιβίστριες μητέρες στις ΗΠΑ, που έχουν δώσει στην οργάνωσή τους τον τίτλο «One Million Moms» («Ένα εκατομμύριο μαμάδες») και έχουν αντιδράσει στο παρελθόν σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, αυτήν την φορά ξεσπάθωσαν!

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους διαμαρτύρονται έντονα κατά της εταιρείας παραγωγής Disney και καλούν το τηλεοπτικό κοινό να μποϊκοτάρει την σειρά. Κάνουν λόγο για το «τεράστιο λάθος» της εταιρείας που «πήρε την απόφαση να θυσιάσει κάτι πολύ πολυτιμότερο από την παιδική αθωότητα». Και ζητούν από την Disney να αποσύρει αμέσως την σειρά.

Αν και, μέχρι τώρα, όλες οι προηγούμενες προσπάθειες των «Μαμάδων» να παρέμβουν στο περιεχόμενο των παιδικών προγραμμάτων έχουν πέσει στο κενό, η τωρινή καταγγελία τους έχει πάρει ήδη 7.000 υπογραφές και έχει βάλει την Ντίσνεϊ σε σκέψεις. Εκπρόσωπος της εταιρείας έσπευσε με θράσος να απαντήσει ότι η σειρά απευθύνεται σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας, που… ανακαλύπτουν τον εαυτό τους! Προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, τονίζοντας πως, για τις ανάγκες της σειράς, η εταιρεία συμβουλεύθηκε ψυχολόγους, ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης των παιδιών. Αλλά και να προεξοφλήσει πως η συνέχεια της σειράς (εφόσον υπάρξει συνέχεια) θα είναι κατάλληλη για το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας αφού -όπως είπε- «στέλνει ένα μήνυμα σεβασμού για τα άτομα που διαφέρουν και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία».

Με απλά λόγια, μην περιμένετε καμία ουσιαστική αλλαγή σ’ αυτή την απαράδεκτη «παιδική» τηλεοπτική σειρά. Επίσης, μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι γι’ αυτή την ανεκδιήγητη σειρά «θα πέσει ξύλο» ανάμεσα στα εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια για το ποιος θα καταφέρει να έχει τα δικαιώματα προβολής και να την «σερβίρει» στα Ελληνόπουλα για να «μάθουν» πώς πρέπει να συμπεριφέρονται…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-chtuphma-ths-politikhs-orthothtas.-omofulofilos-prwtagwnisths-se-paidik#ixzz4xPA0E9Ko

Exit mobile version