Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη συναγωνιστών Χ. Χατζησάββα και Μ. Τσακίρη στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν οι Συναγωνιστές Χρήστος Χατζησάββας (βουλευτής Κιλκίς) και Μιχάλης Τσακίρης (Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου), όπου ανέλυσαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Αρχικά, οι Συναγωνιστές τοποθετήθηκαν στις υποσχέσεις που δίνει η κυβέρνηση και είναι ανίκανη να της τηρήσει, γιατί υπακούει στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, με αποτέλεσμα η ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη και πολλοί Έλληνες να μεταναστεύουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας.

Στη συνέχεια σχολίασαν τα εξωφρενικά νομοσχέδια περί αλλαγή ταυτότητας φύλου και της νόμιμης χρήσης κάνναβης, τα οποία θα έχουν πολύ άσχημο αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία.

Κλείνοντας, αναφορικά  με τα αποτελέσματα των εκλογών εξέφρασαν την άποψη ότι ο Ελληνικός λαός έχει κατασταλάξει με την ψήφο του και έχει συνειδητοποιήσει πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μια συνεργασία ΝΔ με Σύριζα και γι΄ αυτόν τον λόγο θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnistwn-ch.-chatzhsabba-kai-m.-tsakirh-sthn-ethnikistikh-fw#ixzz4xVRRVJBG

Exit mobile version