Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Aγκαζέ με «Έλληνες» βουλευτές ο Τσαβούσογλου βόλταρε στην Θράκη και έχυνε δηλητήριο για την Ελλάδα, λέγοντας πως στην Θράκη είναι τούρκοι και όχι μουσουλμάνοι και τα Σκόπια είναι Μακεδονία. Κράτος σου λέει μετά, αντί να τον πετάξουν έξω από τα σύνορα οι εγχώριοι προδότες τον αφήνουν να βολτάρει και θα τον καλέσουν και στα ιδιαίτερα σαλόνια τους, να βγούνε φωτογραφιούλες για να πείσουν όλους εμάς ότι υπάρχει ελληνοτουρκική φιλία. Έλληνες ξυπνήστε! Μόνο Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Βαγγέλης, Κομοτηνή

Κράτος εν κράτει οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη! Προκλητική περιοδεία Τσαβούσογλου με συνεχείς αναφορές για “τουρκική μειονότητα”!

Καλά τι ανέκδοτο ήταν πάλι κι αυτό με τον Αμίρ; Η μαμά του περιέγραφε στις κάμερες πως δέχτηκαν επίθεση και είχε σκάσει στα γέλια. Μωρέ σίγουρα έλεγε αυτό; Μήπως έλεγε η γυναίκα τίποτα άλλο και ο μεταφραστής μετέφραζε ότι του κατέβαινε για να στηθεί ακόμη ένα ρεπορτάζ και καλά βίας εναντίον λαθρομεταναστών;

Εύη, Λήμνος

Έχετε δει θύμα “ρατσιστικής” επίθεσης να σκάει στα γέλια; ΒΙΝΤΕΟ

Παραβρέθηκα στην εκδήλωση για την Μακεδονία στην Έδεσσα και έχω να πω τούτο. Η Χρυσή Αυγή και όλοι εμείς που πολεμούμε στο πλευρό της είμαστε η μόνη απάντηση απέναντι στα αντεθνικά τους σχέδια. Και κάτι ακόμη, ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή απάντησε καθώς του αρμόζει στον Τσαβούσογλου! Είμαστε ο εφιάλτης τους! Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική νίκη!

Χρήστος Μ. 

Η Χρυσή Αυγή έφερε στην Βουλή το ζήτημα με την άθεη Συριζαία που πέταξε θρησκευτικές εικόνες στα σκουπίδια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-noembriou-2017#ixzz4xVThiYcF

Exit mobile version