Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Ιδέες ΔΕΝ πεθαίνουν – Κείμενο του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα για την 1η Νοεμβρίου 2013

Οι Ιδέες ΔΕΝ πεθαίνουν - Κείμενο του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα για την 1η Νοεμβρίου 2013

1η Νοέμβρη του 2013, ημέρα Παρασκευή η Τ.Ο των Βορείων Προαστίων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέχεται άνανδρη τρομοκρατική επίθεση από πραγματική εγκληματική οργάνωση με τα μέλη της οποίας να μην έχουν συλληφθεί ως και την σημερινή ημέρα. Μία επίθεση που κόστισε τις ζωές δύο ξεχωριστών, νέων Ανδρών του Εθνικιστικού κινήματος της Πατρίδας μας: του Γεώργιου Φουντούλη ( 27 ετών), του Μανώλη Καπελώνη (22 ετών) αλλά και τον βαρύτατο τραυματισμό του υποφαινόμενου, ετών 29…

Καθώς πλησιάζουμε την ημέρα μνήμης των δύο αδελφών μας, κράτησα με αμηχανία το ημερολόγιο τοίχου που έχω στην οικία μου όσο κι αν προσπαθούσα να μην το δεχτώ αυτό μαρτυρούσε τα χρόνια που πέρασαν από τότε- τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έτος 2017,έγραφε.

Ήταν τόσο δύσκολο να το δεχτώ αφού αισθανόμουν ακόμη σαν να ήταν εχτές που βρισκόμουν μαζί με τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας, αντιλήφθηκα για πρώτη φορά, τι σημαίνει για έναν άνθρωπο, ο χρόνος απλά να σταματά. Να σταματά λίγο πιο έξω απ’ τα γραφεία με τον μεγαλοπρεπή Μαίανδρο και την γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει περήφανη, εκεί στο Σημείο της Λ. Ηρακλείου, όπου έμελλε να γίνει ο τόπος της Θυσίας του Μάνου και του Γιώργου λίγο μετά την επίσκεψη του χάροντα με την μορφή κρανοφόρου αδίστακτου φονιά.

Λίγο πριν ήταν η στιγμή που οραματιζόμασταν ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα, δίχως μνημόνια και ψεύτικες υποσχέσεις από ανίκανους πολιτικούς, χωρίς υποταγή και την μπότα της γερμανικής ολιγαρχίας να ποδοπατεί τα όνειρα των νέων της χώρας μας. Αγωνιζόμασταν και δεν πάψαμε να αγωνιζόμαστε ούτε μια στιγμή για μια Ελλάδα που δεν θα απογοητεύει τα ίδια της τα παιδιά που θα επιβάλλεται να τους προσφέρει πραγματική Ελληνική παιδεία, ένα Έθνος που θα βασίζεται στο κάλλος του ένδοξου Ελληνικού πολιτισμού με βασικό πυλώνα του την Λαϊκή πολιτεία της Αξιοκρατίας, με τα καθήκοντα να υπερτερούν των δικαιωμάτων.

Ένας τιτάνιος αγώνας ώστε επιτέλους να σταματήσει η ακατάσχετη αιμορραγία της Πατρίδας μας όπου θα σήμανε αυτομάτως και την επιβίωση της φυλής που προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες σε ολόκληρη την οικουμένη. Το όραμα των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε πέρα για πέρα επικίνδυνο και μέγα πρόβλημα για τα σχέδια της «Νέας εποχής», μιας σκοτεινής εποχής στην ουσία όπου προστάζει σε τελική ανάλυση την λήθη στον Άνθρωπο, την παρακμή των Αξιών και εν τέλει την μεγάλη πτώση των Εθνών σε μια κατάσταση παγκόσμιου κοινωνικού και πολιτικού κανιβαλισμού.

Αγαπητέ αναγνώστη, που αναζητάς την αλήθεια μέσα απ’ τις γραμμές της εφημερίδας του κινήματος μας, στο δηλώνω με απόλυτη και καθαρή συνείδηση το μοναδικό και στυγερό έγκλημα που διέπραξαν τα παιδιά με τα μαύρα όχι μόνο εκείνη την τραγική νύχτα της 1ης Νοέμβρης αλλά απ’ την πρώτη μέρα που γυρίσαμε την πλάτη στο σύστημα, ήταν πως αρνηθήκαμε να γίνουμε μέρος της ξενόδουλης νεοταξικής κλίκας, πως δεν υποκύψαμε στο χάος της αναρχίας κι ούτε επιτρέψαμε στον εαυτό μας να υποταχθεί σε τούτον τον «σύγχρονο» κι αφύσικο τρόπο ζωής. Ακολουθήσαμε την φωνή της καρδιάς και τον δρόμο της αρετής όταν γίναμε μέλη ενός ανώτερου σκοπού, κι αυτό οι εχθροί μας δεν μπορούσαν να μας το συγχωρέσουν…

Άνανδροι και δειλοί δολοφόνοι, πέρασαν 4 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα και οι σφαίρες σας τελικά δεν βρήκαν στόχο, έπεσαν στο κενό, διότι είμαστε ακόμη εδώ, μα τω Θεώ είμαστε εδώ, το όραμα μας παρέμεινε ζωντανό, δείτε λοιπόν την αποτυχίας σας σε όλο της το μεγαλείο, τι κι αν σκοτώσατε τους Ανθρώπους η Ιδέα είναι πιο ζωντανή από ποτέ. 4 χρόνια με δολοφονίες, διώξεις και αποκλεισμούς. Εμείς τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνουμε παρόντες προσμένοντας την Νίκη και θα είμαστε εδώ μέχρι τα όνειρα μας να μεταμορφωθούν στον χειρότερο σας εφιάλτη….

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-idees-den-pethainoun-keimeno-tou-sunagwnisth-alejandrou-geronta-gia-thn#ixzz4xe2u8F3C

Exit mobile version