Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μία λίστα συγκλονίζει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας – Ισχυρές πιέσεις κομμάτων να μην δημοσιοποιηθούν ονόματα!

Άλλη μία λίστα συγκλονίζει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας - Ισχυρές πιέσεις κομμάτων να μην δημοσιοποιηθούν ονόματα!

Μια νέα αποκάλυψη εγγράφων φοροδιαφυγής συγκλονίζει από το πρωί το πολιτικό κατεστημένο της χώρας. Συγκεκριμένα, ο λόγος περί των Paradise Papers που αποκάλυψε η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung και στα οποία αναφέρονται πρόσωπα και εταιρείας που διαπλέκονταν με την δικηγορική εταιρεία Appleby, η οποία ειδικευόταν στην δημιουργία off shore εταιρειών και στις κατάλληλες τριγωνικές και άλλες συναλλαγές, προκειμένου να διακινείται, κρύβεται και ξεπλένεται βρώμικο χρήμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μεταξύ των ονομάτων, που έχουν κάνει λαγόμια παγκοσμίως να κρύβονται, βρίσκονται και 130 ελληνικά ονόματα, που συνδέονται με πολιτικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες και ένα τουλάχιστον μεγαλοστέλεχος τράπεζας. Το περίεργο της όλης υποθέσεως είναι ότι παρά το προφανές μεγάλο ενδιαφέρον, καμία ιστοσελίδα, κανένα κανάλι και καμία εφημερίδα δεν έχει αναλάβει να βγάλει ονόματα εταιρειών και προσώπων από αυτά τα έγγραφα.

Προφανώς και δεν δημιουργείται καμιά απορία σχετικά με το «γιατί» δεν δημοσιεύονται ονόματα. Τελευταία φορά που βγήκαν ονόματα ήταν με τα Panama Papers και τον Παπασταύρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν δεξί χέρι του Σαμαρά. Παράλληλα, θυμόμαστε ότι η διακυβέρνηση Σαμαρά έπαιρνε τηλέφωνα εκδότες για να μην δημοσιοποιηθεί το ηχητικό Σαμαρά.

Κοινώς, το πολιτικό κατεστημένο έμαθε από τα λάθη του και έτσι τώρα έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι, προκειμένου να μην δημοσιοποιηθούν ονόματα και διευθύνσεις από λαμόγια. Και όλα αυτά, βεβαίως, με διακομματική συναίνεση, μιας και η συζήτηση για την διαφθορά ευνοεί την Χρυσή Αυγή, όπως έλεγε ο Βούτσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allh-mia-lista-sugklonizei-to-politiko-katesthmeno-ths-chwras-ischures-pies#ixzz4xeiFXIyi

Exit mobile version