Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίοι σε νευρική παράκρουση: Ο Παρασκευόπουλος ζητάει να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου!

Η παρωδία της συγκυβερνήσεως Σύριζα συνεχίζεται, αφού ύστερα από δεκάδες εγκληματικές ενέργειες απόρροια του περιβόητου νόμου Παρασκευόπουλου, ο ίδιος ο δημιουργός του νόμο προαναγγέλλει την κατάργησή του.

Όχι, δεν αστειευόμαστε. Ύστερα από γυναίκες μεγάλης ηλικίας που σιδερώθηκαν από ληστές και άλλα περιστατικά σκληρής εγκληματικής βίας από άτομα που ευεργετήθηκαν από τον νόμο Παρασκευόπουλου, ο ίδιος ο νομοθέτης λέει ότι έρχεται η κατάργηση του νόμου του.

Σας παρουσιάζουμε τις σχετικές δηλώσεις του στο «Κανάλι της Βουλής»:

«Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου, για να στιγματίζουν εμένα- αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε ένα λογικό σύστημα ποινών, έναν λογικό πληθυσμό στη φυλακή και να μην έχουμε ανάγκη από αυτόν τον νόμο.

Νομίζω ότι αυτό πρέπει να συμβεί τώρα προσεχώς, ότι φτάσαμε στο σημείο να καταργήσουμε την αποσυμφορητική διαδικασία για έναν λόγο. Το σωστό είναι να έχουμε λογικούς χρόνους διάρκειας της ποινής πάγια, να είναι αυτοί που ταιριάζουν αναλογικά στο βάρος του εγκλήματος που τελέστηκε και βέβαια να έχουν κι ένα περιθώριο εφόσον δεν έχουμε να κάνουμε με ισόβια επανένταξης. Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί παγίως και θα ρυθμιστεί μέσω του Ποινικού Κώδικα και του Σωφρονιστικού Κώδικα».

Το χειρότερο της όλης υποθέσεως, βεβαίως, δεν είναι η σχιζοφρένεια ή η προχειρότητα με την οποία νομοθετούν και ξενομοθετούν οι συριζαίοι. Το χειρότερο είναι ότι χρειάστηκε ένας ποταμός αίματος Ελλήνων για να πάρουν πίσω αυτόν τον επαίσχυντο και απαράδεκτο νόμο.

Και ακόμα παραπάνω, ότι αυτή η νομοθετική απόσυρση δεν γίνεται συνοδεία συγγνώμης, αλλά με έναν «πολάκειο» κουτσαβακισμό ότι δήθεν εκ του αρχικού σχεδιασμού ήταν ένας προσωρινός νόμος «αποσυμφόρησης».

Ούτε καν την πρέπουσα αξιοπρέπεια να πούνε συγγνώμη δεν έχουνε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaioi-se-neurikh-parakroush-o-paraskeuopoulos-zhta-na-katarghthei-o-nom#ixzz4xfY3GxsG

Exit mobile version