Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ένα σπασμένο τζάμι στο σπίτι ενός μικρού Αφγανού και ένα ανορθόγραφο πλακάτ που μπορεί να γράφτηκε από το χέρι κάποιου αλλοδαπού βαφτίστηκαν αμέσως ρατσιστική επίθεση και έγιναν η αιτία το βρώμικο Ελληνικό σύστημα εξουσίας να εξαπολύσει και πάλι ποταμούς λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ό μόνιμος στόχος των διαπλεκόμενων Ελληνικών μέσων ενημέρωσης είναι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών.Οι ρουφιάνοι του Ελληνικού μιντιακού συστήματος διαπλοκής, οι κιτρινιστές Βερύκιος,Ευαγγελάτος, Στεφανίδου, Καλογεροπούλου, είναι έτοιμοι να αρπάξουν την παραμικρή ευκαιρία και να επιτεθούν στην Χρυσή Αυγή.

Για αυτό έχουν πληρωθεί και αυτό κάνουν. Για τις εισβολές αλλοδαπών κακοποιών σε σπίτια Ελλήνων για τους φόνους, τις κλοπές, τους βιασμούς και τις βιαιοπραγίες, καμία ευαισθησία από τους κατευθυνόμενους πληρωμένους κονδυλοφόρους. Είχε δίκιο ο Αρχηγός μας, ο κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος όταν μίλαγε για πορνοκάναλα. Τα ίδια μέσα θεοποιούσαν του καταστροφείς της χώρας μας τον Ααρών Αβουρη, τον Τζέφρυ Παπανδρέου, τον προδότη Σαμαρά και τώρα τον Τσίπρα. Ότι και να κάνουν και παρά την λάσπη και τα χτυπήματά τους η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος, Αθήνα

Το τιμημένο ΚΚ€ ζητάει την ίδρυση hotspot στην… Μεσσηνία!

Διάβασα στην ιστοσελίδα σας για την στημένη μαρτυρία του προστατεύομενου μάρτυρα και άκουσα τον υποβολέα να διορθώνει την απάντησή του στην Πρόεδρο! Τί νομίζουν ότι θα γίνει; Όπως έστησε ο Σαμαράς την δικογραφία έτσι θα στήσουν οι συριζαίοι την δίκη; Και τί περιμένουν; Ότι οι Έλληνες πολίτες θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα το ανεχθούν όλο αυτό; Η τελευταία μας ελπίδα σε όλον αυτό τον κατήφορο και την ασυδοσία είναι η Ελληνική ΔΙκαιοσύνη, αν αυτή δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν βάλει τάξη τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε.

Κωνσταντίνος Χ.

Δείτε φωτογραφίες από το κινητό του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης – Τι είπε για τους συμμορίτες κομμουνιστές του ΕΛΑΣ

Λένε όλοι για την κρίση, για αυτά που χρωστάμε κλπ κλπ. Ποίοι χρωστάμε; Κάθε χρόνο δεν πληρώνουμε τους φόρους μας; Οι διαχειριστές της κρατικής περιουσίας χρωστάνε και οι κλεφταράδες πολιτικάντηδες που έφαγαν, έκλεψαν και λογαριασμό ακόμα δεν έδωσαν. Χρωστάνε 200 εκατομμύρια στις τράπεζες η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν τρέχει κάστανο και εσύ αν έχεις 500 ευρώ χρέος σου κάνουν κατάσχεση.

Το τραγικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι αυτοί οι «κύριοι» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μας δείχνουν με το δάχτυλο, μας χαρακτηρίζουν «ναζί» και μας κάνουν μαθήματα «δημοκρατίας», την ίδια ώρα που νομοθετούν και εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των γερμανών και των τραπεζιτών. Ενάντια σε όλη αυτή την εικονική πολιτική πραγματικότητα και ορθότητα η απάντηση είναι μόνο μία: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γιάννης Μ.

Τον Αμίρ  που γέλαγε η μάνα του με την δήθεν “ρατσιστική επίθεση” τον είδε ο Τσίπρας – Τη Μυρτώ πότε θα την δει;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-noembriou-2017#ixzz4xkTykLUX

Exit mobile version