Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αν ψάχνουν τα κόμματα να βρουν τους ενόχους για την νέα δολοφονική επίθεση κατά πολιτών και αστυνομικών στην Χαριλάου Τρικούπη, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη! Ένοχοι είναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα και τα λοιπά κόμματα της αριστεράς που τόσα χρόνια εκτρέφουν το παρακράτος των Εξαρχείων και αφήνουν ελεύθερους όσους τυχόν συλλαμβάνονται. Μόνο με μια εθνική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να επανέλθει η τάξη και ο νόμος σε όλη την Επικράτεια.

Μ. Π.

Μέτωπο Νεολαίας: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Μα καλά κανείς ψευτοπολιτικάντης δεν ενοχλήθηκε με την περιοδεία του τούρκου αντιπροέδρου Τσαβούσογλου και όλη την φιλοτουρκική προπαγάνδα που πραγματοποιήθηκε στην Θράκη μας; Ξεσάλωσαν οι τουρκοπράκτορες που θέλουν να αυτονομήσουν την Δυτική Θράκη. Δηλαδή όταν έρθει ο Ερντογάν τι θα γίνει; Θα τον ανακηρύξουν νομάρχη; Ξυπνήστε Έλληνες! Στηρίξτε ΟΛΟΙ την Χρυσή Αυγή, για να Παραμείνει η πατρίδα μας Ελληνική!

Ν. Ζ.

Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική! Παρουσία Χρυσής Αυγής στο τρισάγιο του Αρχηγού της Χειμάρρας, Σπύρου Σπυρομήλιου – Φωτογραφίες

Όλοι εσείς οι κιτρινιάρηδες που το παίζετε πατριώτες και εθνικόφρονες αλλά το μόνο που σκέφτεστε είναι το πώς θα “υφαρπάξετε” καρέκλες και αξιώματα γράφοντας, συκοφαντώντας και ενίοτε με περίσσια τέχνη “εκβιάζοντας” και δημαγωγώντας μια κατά φαντασίαν “δεξιόστροφη” εκλογική «πελατεία», δεν γνωρίζετε τίποτα όσο αφορά στο τί εστί Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ένας ζωντανός οργανισμός με κέντρο τον Αρχηγό μας που είναι η καρδιά του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή είναι τα Μέλη της, που συνειδητά βρίσκονται στις τάξεις Της με όποιο κόστος και όποια συνέπεια, οικονομική, ηθική ή συναισθηματική. Η Χρυσή Αυγή είναι ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη και αμετανόητη. Δεν έχουμε χορηγούς και σίγουρα δεν χρειαζόμαστε συμβούλους. Η Χρυσή Αυγή είναι οι υποστηρικτές Της, που γύρισαν την πλάτη στην ψευτοδημοκρατία του ρατσισμού κατά των Ελλήνων και στο άρρωστο σύστημά της παγκοσμιοποίησής τους. Δεν θέλει πολύ μυαλό (ίσως να μην έχετε) για να καταλάβετε ότι σε αυτόν τον υγιή ζωντανό οργανισμό δεν υπάρχει καμία θέση για παράσιτα σαν εσάς. Ζήτω ο Αρχηγός!

Κων/νος Ζ.

Έκθεση του FBI αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-noembriou-2017#ixzz4xpvJBxLE

Exit mobile version