Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Επίσημος προστάτης των αριστερών τρομοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Με την καυστική της ομιλία στην Ολομέλεια η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια κατακεραύνωσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία που παρέχει απλόχερα στους αριστερούς τρομοκράτες, καθώς και την απέραντη υποκρισία με το επικοινωνιακό σόου με τον αφγανό Αμίρ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

“Κύριε/κυρία πρόεδρε, πριν αναφερθώ στο νομοσχέδιο, θα ήθελα να σχολιάσω την τρέχουσα επικαιρότητα, επικαιρότητα η οποία είναι εξόχως σημαντική και για την οποία μόνο από το βήμα της Βουλής μπορούμε να πάρουμε θέση, όντας πλήρως αποκλεισμένοι από όλα τα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας.

Αρχικά, εις ότι αφορά το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και την παρ’ ολίγο δολοφονία αστυνομικών, οι οποίοι κατά τύχη γλίτωσαν αυτήν την φορα, γιατί άλλες φορές έχουν τραυματιστεί σοβαρά, από τις σφαίρες του ασύδοτου παρακράτους, η θέση μας είναι πάγια και ξεκάθαρη: Καταδίκη της βίας συνολικά και όχι με προϋποθέσεις και όρους, όπως κάνετε εσείς για κάθε φορά που θύμα της «κόκκινης» τρομοκρατίας είναι κάποιος υποστηρικτής, στέλεχος ή βουλευτής του κόμματος μας.

Κι επειδή, όπως προείπα, η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένη απόχρωση και ιδεολογική προέλευση, έχω την εντύπωση ότι η λεκτική καταδίκη από μεριάς της κυβέρνησης γι’ αυτό το σοβαρό περιστατικό εγείρει ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης: Τι ακριβώς καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις του, όταν ανοιχτά κατά το παρελθόν έχει συμπαρασταθεί νομικά, οικονομικά και  πολιτικά σε τρομοκράτες, τους οποίους κυνικά αποκαλεί «κοινωνικούς αγωνιστές»;

Πού ακριβώς εντοπίζει την απειλή σε βάρος της δημοκρατίας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε με σχετικό Δελτίο Τύπου, όταν ακόμα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής, οι Υπουργοί της Δικαιοσύνης, της Δημοσίας Τάξεως (και σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. συνομιλεί με αυτά τα εγκληματικά στοιχεία, τα οποία αποκαλεί “συλλογικότητες”) έχουν απλώσει προστατευτικό δίχτυ για να μπορούν ανενόχλητα τα χαϊδεμένα παιδιά των Εξαρχείων να προβαίνουν σε βαριά ποινικά αδικήματα χωρίς ποτέ να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας;

Εσείς, που σε κάθε ευκαιρία κατηγορείτε τάχα από… δημοκρατική ευαισθησία τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, τι έχετε να πείτε για τις πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις που βάλλουν με πραγματικά πυρά κάθε φορά που επείγει η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, για να μην απασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία;

Για όλα αυτά η κυβέρνηση σιωπά. Και ορθώς σιωπά γιατί είναι ένοχη. Γιατί αυτή είναι που προάγει την ανομία, που ελπίζει στην τρομοκρατία και που αντιλαμβάνεται τη βία ως πολιτικό μέσο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, όπως γίνεται για παράδειγμα κάθε φορά που αριστεριστές διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις με την απαίτηση της αναστολής της λειτουργίας ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Στη δημοκρατία σας, λοιπόν, ο ιδεολογικά φανατισμένος της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μπορεί ανενόχλητος να πυροβολεί, να δολοφονεί, να εκβιάζει, να απειλεί και να φιμώνει, αλλά το τρίτο πολιτικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή, που έχει ουκ ολίγες φορές υποστεί τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονικές ενέργειες από αριστερά «τάγματα εφόδου» απαγορεύεται να έχει λόγο και μάλιστα να τον εκφέρει δημόσια.

Ας περάσουμε όμως και σε ένα άλλο ζήτημα που ενεργοποίησε τα δημοκρατικά και δήθεν πατριωτικά αντανακλαστικά σας, αυτό της μάλλον προβοκατόρικης «ρατσιστικής» επίθεσης που δέχτηκε ο Αφγανός Αμίρ, ο Αμίρ ο οποίος πηγαίνει στην Ε’ τάξη όπως γράφτηκε αλλά και στην ΣΤ’ δημοτικού να υποθέσουμε ότι πηγαίνει, για να δικαιούται να είναι Σημαιοφόρος πρέπει να ζει στην Ελλάδα δύο χρόνια σύμφωνα με τον νόμο (τον οποίο καταθέτω στα πρακτικά).

“Με την υπουργική απόφαση Γ1/219/13.3.2001 Υπουργείο Έρευνας Παιδείας και Θρησκευμάτων ο μικρός Αμίρ δεν θα έπρεπε να μπει στην κλήρωση γιατί στην διαδικασία επιλογής Σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων για την κατάθεση στεφάνου μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί μαθητές, οι οποίοι φοιτούν τουλάχιστον 2 χρόνια σε Ελληνικό σχολείο“. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του όμως αναφέρει πως ο σύζυγός της είναι στην Γερμανία και ότι αυτή και ο μικρός Αμίρ βρίσκονται μόνον 7 μήνες στην Ελλάδα!

Και λέω προβοκατόρικη “ρατσιστική” επίθεση, διότι σύμφωνα με τον νόμο 4332 προστέθηκε το άρθρο 19Α στον νόμο 4251/2014, παράγραφος 1β, το οποίο επιτρέπει σε θύματα “ρατσισμού” να επιμηκύνουν την άδεια παραμονής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους. Αποτέλεσμα όλων αυτών, λοιπόν, ήταν να αναχθεί ο μικρός Αμίρ σε τιμώμενο πρόσωπο, με τον πρωθυπουργό να του παραδίδει λίγες ημέρες αργότερα στο Μέγαρο Μαξίμου την Ελληνική Σημαία ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στο πρόσωπο του για το «δράμα» που βίωσε αυτός, αλλά όχι και η μητέρα του, η οποία ήταν περιχαρής εξ όσων είδαμε στο σχετικό βίντεο.

Οποία υποκρισία πραγματικά! Ο άνθρωπος που στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου στέκεται απρεπώς, που προστατεύει αυτούς που την καίνε, που την έχει εξευτελίσει στα σαλόνια των Βρυξελλών και στα διπλωματικά τραπέζια με τους Τούρκους και τους Αλβανούς, ξαφνικά θυμήθηκε να παραστήσει τον πατριώτη για φτηνή επικοινωνιακή κατανάλωση. Εν ολίγοις, για τον ΣΥΡΙΖΑ η Σημαία είναι ένα τίποτα όταν την κρατάνε Ελληνικά χέρια, ένα «κομμάτι πανί» όταν την καίνε τα συντρόφια του και «εθνικό σύμβολο» όταν την παραδίδει σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου με αυτήν της την πράξη, δηλαδή να παραδώσει την Γαλανόλευκη σε αλλόθρησκο και αλλόφυλο, προσέβαλε βάναυσα τον Ελληνικό Λαό και ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα ότι Ελλάδα τέλος. Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα ισλάμ και δεν το κρύβετε. Όσο όμως υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης ή μία Χρυσαυγίτισα θα στέκεται εμπόδιο στα αντεθνικά σας σχέδια!

Ας έρθω τώρα στο νομοσχέδιο, δεν ακούσαμε τίποτα για το αυταπόδεικτο παραεμπόριο που λαμβάνει χώρα καθημερινά σε ολόκληρη την Επικράτεια. Όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε, εκατοντάδες μετανάστες που εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα να δραστηριοποιούνται σε ιδιαιτέρως εμπορικά σημεία των πόλεων. Σε κεντρικές πλατείες και σε δρόμους, πουλούν το εμπόρευμά τους, για το οποίο αμφιβάλλω αν διαθέτουν τα απαραίτητα παραστατικά ή αν διαθέτουν νόμιμη άδεια, ταμειακές μηχανές και ότι άλλο προβλέπεται. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, διακινούν ελεύθερα τις πραμάτειες τους και βιοπορίζονται σε βάρος κάποιων Ελλήνων, τους οποίους βεβαίως, εσείς ως κυβέρνηση έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να απαξιώσετε και να τους θέσετε εκτός της αγοράς. Τι συμβαίνει λοιπόν με τους κάθε λογής αλλοδαπούς που πουλάνε τα ελικοπτεράκια τους και άλλα παρόμοια σε όλο το ιστορικό κέντρο των Αθηνών και όχι μόνον, αλλά και στην παραλία της Θεσσαλονίκης και σε άλλες πόλεις της Επικράτειας;

Ποια τα αποτελέσματα από τις ενδεχόμενες έρευνες των αρμοδίων δημοτικών αλλά και κρατικών οργάνων; Θα σας πω εγώ. Καμία! Διότι αυτές δεν υφίστανται εις ό,τι αφορά τους παράνομους μικροπωλητές, παρά μόνον κάνουν ενδελεχή έλεγχο στους νόμιμους. Έχουμε πλείστες καταγγελίες όπου μας αναφέρουν ότι οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών που φορολογούνται, που έχουν ταμειακές μηχανές, άδειες κλπ. προσφεύγουν στους αρμοδίους για τη διενέργεια του απαραίτητου ελέγχου και την απομάκρυνση των παρανόμων, αλλά αυτοί δεν τους λαμβάνουν υπόψη με αποτέλεσμα να μην προστατεύονται οι νόμιμοι μικροπωλητές έναντι των παράνομων.

Πώς προστατεύονται, λοιπόν, οι Έλληνες μικροπωλητές; Για τους αλλοδαπούς δεν ισχύουν οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που ισχύουν για τους συμπατριώτες μας; Γνωρίζετε, λοιπόν, πολύ καλά ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση των Ελλήνων πολιτών και για πολλοστή φορά επιβεβαιώνετε την θέση μας περί αποδεδειγμένου ρατσισμού για τους ημεδαπούς πολίτες.

Στο άρθρο 37 που τιτλοφορείται “Αγορές Καταναλωτών” αναφέρθηκε εκτενώς ο βουλευτής μας κ. Σαχινίδης και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει: Τι σημαίνει αλληλέγγυες αγορές; Τι είδους εμπορεύματα θα διακινούνται δυνάμει του παρόντος; Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι δημιουργείτε ενδιάμεσους, δηλαδή μεσάζοντες, στο όνομα της αλληλεγγύης. Ως εκ τούτου το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι προϋποθέσεις δεν αποτελούν εργαλεία για να αναβαθμιστεί  και να εξυγιανθεί το υπαίθριο εμπόριο. Εισάγονται μόνο για να ικανοποιήσουν, δυστυχώς, τις μικροπολιτικές ανάγκες της κυβέρνησης σας, αλλά και τους θιασώτες της αποδόμησης της κοινωνίας στο βωμό της δήθεν δημοκρατικότητας και του κακώς εννοούμενου  δικαιωματισμού.

Ως εκ τούτου η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-epishmos-prostaths-twn-aristerwn-tromokratwn-o-suriza-binteo#ixzz4xremsDwb

Exit mobile version