Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπιασε πάτο και το δεύτερο «ντιμπέιτ» για την ανάδειξη «ηγέτη» στο κλεφτοΠασόκ

 

Για δεύτερη συνεχή φορά ο Ελληνικός Λαός απαξίωσε πλήρως το «ντιμπέιτ» των υποψηφίων για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, καθώς η θεαματικότητα έπιασε πάτο κυρίως στο νεανικό κοινό.

Η θεαματικότητα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 3,5%, ενώ στις νεανικές ηλικίες και στο δυναμικό κοινό 15-44 χρονών περίπου δύο στους 100 τηλεθεατές (1,8%) παρακολούθησαν το «ντιμπέιτ», που ήταν μια από τα ίδια με το πρώτο. Χωρίς νεύρο και πολιτικό ενδιαφέρον, έμεινε στην Ιστορία για το σαρδάμ του Καμίνη που είπε «κ. Τσίπρα» τον συντονιστή δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, την κόντρα του Ραγκούση με την Φώφη Γεννηματά για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις γραφικές περιπτώσεις του Απόστολου Πόντα και του Δημήτρη Τζιώτη.

Η Γεννηματά ζήτησε από τον Ραγκούση να προσέχει στις εκτιμήσεις του, καθώς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι για τρεις(!!!). Ο Δημήτρης Τζιώτης ανακοίνωσε ότι διεκδικεί την ηγεσία του νέου κόμματος, αλλά δεν θέλει να εκλεγεί βουλευτής, υπουργός ή να τοποθετηθεί πρωθυπουργός της Χώρας, ενώ μια μέρα αργότερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του δήλωσε περήφανος ως επικοινωνιολόγος που βοήθησε να εκλεγεί για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση στην Χώρα! Αυτά είναι, όμως, τα αποτελέσματα των επιλογών προσώπων που κληροδότησε ο Τζέφρυ στην Τόπο.

Το… κερασάκι στην τούρτα της γελοιότητας συμπλήρωσε το χθεσινό νέο βίντεο του… εγχώριου Φρανκ Άντεργουντ, Απόστολου Πόντα, ο οποίος μετά το «House ofCards» έβγαλε σποτάκι με το σύνθημα που χρησιμοποιεί γνωστή μάρκα μπίρας: «Πόντας, γιατί έτσι μας αρέσει»! Μια γελοία διαδικασία, αναμφισβήτητα θέλει και τον «γκεστ σταρ» της…

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα, να και ο Στέφανος Μάνος, ο νεοφιλελεύθερος υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και Μητσοτάκη, που το 2004 μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έγραψε στο facebook ότι στις 12 Νοεμβρίου θα ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών και αυτό είναι «απόδειξη λαού που ξυπνάει»! Αύριο, πάλι κάτι θα συμβεί που θα αποδεικνύει την… τσιρκοποίηση του κλεφτοΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neos-patos-thletheashs-sto-deutero-ntimpeit-gia-thn-anadeijh-hgeth-ths-kent#ixzz4xsLiV0OF

Exit mobile version