Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

 

Το σόι του Μητσοτάκη είναι μπερδεμένο με πολυεθνικές και offshores και έχει σοκαριστεί το πανελλήνιο. Έλεος… πόση υποκρισία πια! Έχουν συνηθίσει να απευθύνονται σε ηλίθιους μάλλον ή σε χρυσόψαρα τα πουλημένα ΜΜΕ. Τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Χριστοφοράκο της SIEMENS τις ξέχασαν τα ΜΜΕ για τους Μητσοτάκηδες; Ας κάνουν όρεξη, θα έρθει η ώρα της κάλπης και θα εκπλαγούν οι «γαλαζοαίματοι» με τα γυναικεία χέρια που δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο στην ζωή τους και μας κάνουν μαθήματα «δημοκρατίας» και «επιχειρηματικότητας». Μόνο Χρυσή Αυγή, τίποτα άλλο!

Παναγιώτα Λ.

Ιδού τα ψέματα Τσίπρα: Αντί για έξοδο από τα Μνημόνια, ετοιμάζει νέα περίοδο μνημονιακής κατοχής

Τα PARADISE PAPERS έρχονται στον αφρό και γονατίζουν τον συνεπή φορολογούμενο και έντιμο καθαρό συμπολίτη. Και αντιπαραβάλλονται φθονερά με τις εργατοσυνοικίες, με τις φτωχές λαικές γειτονιές. Με του μεροκαματιάρη τις έγνοιες τις χίλιες μύριες ανασφάλειες τις καθημερινές. Με των ρακένδυτων τις ουρές. Με τα πλήθη των ζητιάνων της γωνίας. Και φωνάζουν όλοι μαζί να ελεγχθούν όλα τα διεφθαρμένα πολιτικά πρόσωπα που κρύβουν εκατομμύρια σε offshores σε κρύπτες παράνομες από όλους τους άλλους. Να βγούν στο φως, στην επιφάνεια όλες αυτές οι κρύπτες, που μέχρι σήμερα καλύπτονται από το σάπιο πολιτικό σύστημα Σύριζα-Νέας Δημοκρατίας με μεθόδους μυστικές παράνομες και βρώμικες.

Δ. Α.

Νέα ανθελληνική πρόκληση Ερντογάν: «Με την κατάκτηση της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι»

Αλήθεια γιατί τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω στα τσοντοκάναλα της λάσπης και της διαπλοκής ρεπορτάζ για την δίκη της Χρυσής Αυγής; Τι έχει γίνει παπαγαλάκια και σκευωροί; Δεν σας πάει καλά το έργο; Μήπως επειδή έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς οι ψευδομάρτυρες και οι υποβολείς τους κάνετε μούγκα; Μην αγχώνεστε όμως… Αργά ή γρήγορα αυτή η δίκη θα τελειώσει και η απόφαση θα είναι αθωωτική και λυτρωτική για τους Συναγωνιστές και κόλαφος για τους σκευωρούς.

Ν. Ψ.

Το όνειρο του Γεωργιάδη για μια Ελλάδα ενταγμένη σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-noembriou-2017#ixzz4xwlC3phN

Exit mobile version