Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κιλκίς, Λαμία, Καβάλα – Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος”

 

 

Για ακόμα μια φορά οι δυο τοπικές οργανώσεις του Κιλκίς (Τ.Ο. Πολυκάστρου-Τ.Ο. Κιλκίς) παραβρέθηκαν μαζί με τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Χ. Χατζησάββα και Σ. Βλάχου στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους 7.432 νεκρούς Έλληνες που μετά την αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών που τελείωσε στις 26 Οκτωβρίου 1944 για την πόλη του Κιλκίς, κλήθηκαν να την υπερασπιστούν και απέναντι στους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ την 4η Νοεμβρίου 1944.

 

17.000 συμμορίτες δολοφόνοι, κατσαπλιάδες του ΚΚΕ από όλη την Ελλάδα, μαζί με στρατιωτικές δυνάμεις Σλάβων και Βουλγάρων (του Κάλτσεφ) επιτέθηκαν κατά του Κιλκίς, αιχμαλώτισαν 7.432 Έλληνες πατριώτες και σε διάστημα δυο εβδομάδων τους σφαγίασαν και τους πέταξαν στα ρέματα γύρω από την πόλη.

 

Η μάχη του Κιλκίς της 4ης Νοεμβρίου είναι τρανή απόδειξη του ότι ο πόλεμος του 1944-1949 δεν ήταν απλά ένας εμφύλιος. Στρατεύματα ξένων χωρών ενεπλάκησαν στις μάχες με σκοπό μετά την επικράτηση τους να αποδοθεί η Μακεδονία και Θράκη στην Βουλγαρία, με την αγαστή συνεργασία των εν Ελλάδι «ταξικών» αδερφών τους που εκτελούσαν με τυφλή υπακοή τις διαταγές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση, στην πόλη της Λαμίας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, όταν πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΕΛΕΝΑ” με θέμα την Αγροτική Πολιτική. Την εκδήλωση άνοιξε ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα και μέλος της κεντρικής επιτροπής Απόστολος Γκλέτσος, όπου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αγροτικός κόσμος στα χρόνια του μνημονίου.

Ακολούθως ο συναγωνιστής Γεώργιος Κοκουγιάννης ανέλυσε τις επιπτώσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στους Έλληνες αγρότες, ενώ ο συναγωνιστής Θεόδωρος Πάνος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να διαγραφούν τα αγροτικά χρέη. Ο καθηγητής μαθηματικών συναγωνιστής Γεώργιος Μπουρογιάννης τόνισε την αναγκαιότητα της επιστροφής στον πρωτογενή τομέα κι ο δασοπόνος συναγωνιστής Λάμπρος Χουσάς την απόγνωση που αισθάνονται οι αγρότες από την ακολουθούμενη καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης.

Τέλος,ο Ευρωβουλευτής και συναγωνιστής Γεώργιος Επιτήδειος αναφέρθηκε στον σκληρό αγώνα που δίνει στο ευρωκοινοβούλιο υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Έλληνα αγρότη και κατ’επέκταση τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Χριστιανική Ένωση Καβάλας “Ο Απόστολος Παύλος” έγινε διάλεξη του Μακρή Διονύσιου, εκδότη της ορθόδοξης εκκλησιαστικής εφημερίδας “ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” με θέμα “Από το έπος 1940 στην εποχή των μνημονίων και στην νομιμοποίηση της ανηθικότητας”. Στην εκδήλωση αποδεχόμενος την πρόσκληση, παραβρέθηκε το μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Καβάλας.

Ο ομιλητής μετά από μια αναφορά στα γεγονότων που σημάδεψαν το έπος του 1940 με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Μεταξά έκανε εκτενής ανάλυση στην σημερινή εποχή όπου ο Χριστιανισμός έχει στοχοποιηθεί από την παγκοσμιοποίηση με σκοπό την δημιουργία μια κοινωνίας έκφυλων και ανήθικων. Το αποκορύφωμα σε όλα αυτά είναι το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, όπου έγινε σαφές από τον ομιλητή ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν το ψήφισε.

 

Σε διάστημα δύο ημερών το σωματείο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης “Άγιος Νικόλαος” πραγματοποίησε σειρά επιτυχημένων συνδικαλιστικών δράσεων και παρεμβάσεων στο λιμάνι του Περάματος και στα ναυπηγεία Ελευσίνας αντίστοιχα.

 

Μοιράστηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις και προτάσεις μας για την ανάταση της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας και την επιβίωση του επαγγέλματος μας που έχει υπονομευθεί συστηματικά από τις μεταπολιτευτικές ανθελληνικές κυβερνήσεις και τους αριστερούς επαγγελματίες εργατοπατέρες.

Η θερμή υποδοχή των εργαζομένων απέδειξε την ευρεία απήχηση και αποδοχή του εθνικιστικού κινήματος στους χώρους εργασίας καθώς οι Έλληνες εργάτες βλέπουν στο πρόσωπο μας την τελευταία ελπίδα ανάτασης όχι μόνο του επαγγέλματος μας αλλά και της πατρίδας μας συνολικά.

 

Τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με αμείωτη ένταση, στους δε αριστερίζοντες συνδικαλισταράδες που ακόμα μιλάνε στον Έλληνα εργάτη για “την οκτωβριανή επανάσταση και τα αγαθά του σοσιαλιστικού παραδείσου” υποσχόμαστε αντίστοιχα ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους συνέχεια.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kilkis-lamia#ixzz4xwlurMHx

Exit mobile version