Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσάμπα διαφήμιση από την ΕΡΤ λαμβάνει η ΜΚΟ του Σόρος που έχει αναλάβει να διαδίδει ψεύδη για την δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Σε ένα φυσιολογικό κράτος η ΕΡΤ ως «δημόσια» τηλεόραση θα έπρεπε να μην λαμβάνει θέση υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, όπως άλλωστε ορίζει ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και το Σύνταγμα της χώρας.

Η «Ελληνική Δημοκρατία», όμως, δεν είναι ένα φυσιολογικό κράτος, αλλά μία μπανανία εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων. Έτσι, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, στην ΕΡΤ λειτουργεί μία επιτροπή λογοκρισίας με αποστολή να «κόβει» την προβολή των θέσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σε περιόδους που η επιτροπή λογοκρισίας δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για κάτι τέτοιο, οι ακροαριστεροί συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ κάνουν αντισυνταγματική «στάση εργασίας», προκειμένου να επιτύχουν τον ίδιο σκοπό.

Όλα τα παραπάνω έχουν γίνει χωρίς να διενεργηθεί ούτε μία ΕΔΕ, χωρίς να επέμβει ως όφειλε κάποιος εισαγγελέας, δείχνοντας την άμεση σύνδεση κράτους και παρακράτους.

Τώρα, όμως, έχουμε ένα νέο περιστατικό καταπάτησης του Συντάγματος, το οποίο δείχνει την συγκολλητική ουσία για την ένωση της ανομίας, που προαναφέραμε. Συγκεκριμένα, σήμερα πολλά διαδικτυακά μέσα, όπως η εφημερίδα του Σύριζα, η ιστοσελίδα του Κούλογλου, η εφημερίδα των φωτομοντάζ και άλλοι πρόβαλλαν ένα προπαγανδιστικό βίντεο που δημιούργησε μία ΜΚΟ του Soros για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Μέσα στους διαφημιστές της ΜΚΟ του Soros ήταν και η «κρατική τηλεόραση», για την οποία πληρώνουν δασμούς οι Έλληνες.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι το περιβόητο Golden Dawn Watch, το οποίο δημιουργήθηκε «από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Παρατηρητήριο για τον Φασιστικό και Ρατσιστικό λόγο στα ΜΜΕ που λειτουργεί υπό το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα την στηρίζουν και μία σειρά από φορείς».

Πώς, όμως χρηματοδοτείται αυτό το εγχείρημα; Προφανώς, θα πει κανείς, από τους «φορείς» ή έστω από τον τραπεζικό λογαριασμό που παρατίθεται στην εν λόγω ιστοσελίδα. Τα πράγματα, βεβαίως, δεν είναι και τόσο… αγνά, αφού όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον οργανισμό OSIFE, δηλαδή από τον οργανισμό Open Society Foundation του γνωστού ιουδαίου πλουτοκράτη George Soros!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsampa-diafhmish-apo-thn-ert-lambanei-h-mko-tou-soros-pou-echei-analabei-na#ixzz4xwq9xBDH

Exit mobile version