Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βασίλης Τσιάρτας συνάντησε τον Ιερώνυμο: “Η σημαία δεν είναι χαρτομάντιλο”

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έγινε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.

Το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Τσιάρτας με τις δημόσιες τοποθετήσεις του για νομοσχέδιο για τις διατάξεις περί αλλαγής φύλου στα 15 έτη αλλά και για την Ελληνική Σημαία είχε γίνει δέκτης αρνητικών σχολίων.

Είχε βρει υπεράσπιση όμως στο πρόσωπο του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου ο οποίος είχε εν μέρει ταχθεί υπέρ όσων είχε πει ο Έλληνας διεθνής μέσος.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Τσιάρτα και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει  συνεργασία μαζί του, ώστε να δημιουργηθεί μία ακαδημία ποδοσφαίρου της Αρχιεπισκοπής.

Μάλιστα μετά το πέρας της συνάντησης ο Τσιάρτας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση τονίζοντας: «σέβομαι την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου να μην αλλοιωθεί η χώρα μας».

Δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα να σχολιάσει τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Ελληνική Σημαία και το νόμο αλλαγής ταυτότητας φύλου.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δήλωσε: “Η Σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο Ελληνόπουλα”, ενώ για τον “επίμαχο” νόμο υπογράμμισε: Είμαι κατά των προκλήσεων. Είναι διαφορετικό το ποιος έχει πρόβλημα και ποιος θέλει να δημιουργήσει μία νέα τάξη πραγμάτων”.

 

Exit mobile version