Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια οφειλόμενη απάντηση στους υποψηφίους της «κεντροαριστεράς»: Εγκληματική οργάνωση είναι μονάχα οι λήσταρχοι του ΠαΣοΚ!

Μια οφειλόμενη απάντηση στους υποψηφίους της «κεντροαριστεράς»: Εγκληματική οργάνωση είναι μονάχα οι λήσταρχοι του ΠαΣοΚ!

Debate είχαν οι υποψήφιοι για την «Κεντροαριστερά» (νέο – όνομα φερετζές για το κλεφτοΠαΣοΚ) και συζήτησαν πολλά και διάφορα ζητήματα, τα οποία άπτονται του ενδιαφέροντος των ελάχιστων ψηφοφόρων τους.

Βασικά, το μόνο που δεν συζήτησαν είναι τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των χρεών του ΠαΣοΚ και για το πώς αυτά θα αποπληρωθούν. Μάλλον θεώρησαν δεδομένο ότι θα τα πληρώσει το σύνηθες κορόιδο, ο Ελληνικός Λαός.

Εντός των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η σύσταση Συνταγματικού Δικαστηρίου, προκειμένου να απαγορευτεί η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Το τι απόψεις διατυπώθηκαν δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς το πραγματικό πρόγραμμα του ΠαΣοΚ (αυτό που δεν αλλάζει μετεκλογικά) είναι το… ύψος της «προμήθειας».

Η μόνη εγκληματική οργάνωση στη χώρα είναι οι λήσταρχοι του ΠαΣοΚ για τους οποίους υπάρχουν εκατοντάδες καταδικαστικών αποφάσεων και άλλες χιλιάδες δικογραφίες που λιμνάζουν (ελέω διαπλοκής) μέσα σε συρτάρια επιόρκων.

Αρκεί μονάχα να θυμίσουμε την χορηγία της Siemens, τον Τσουκάτο, τον Τσοχατζόπουλο, αλλά και εκατοντάδες άλλους πασόκους, που είτε βρίσκονται στις φυλακές για οικονομικά εγκλήματα, είτε την γλιτώνουν ακόμα λόγω των σχέσεών τους με τους σκευωρούς νεοδημοκράτες.

Ενδεικτικό του μεγέθους της σπείρας που λυμαίνεται την χώρα ότι η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ξέσπασε λίγες μονάχα μέρες μετά την κατάθεση φακέλου στον Άρειο Πάγο με τα εγκλήματα του ΠαΣοΚ και το αίτημα να γίνει το αυτονόητο (και σε φυσιολογικά κράτη αυτοδίκαιο), δηλαδή η συνένωση των δικογραφιών αυτών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-stous-upopshfious-ths-kentroaristeras-egklhmatikh-o#ixzz4y2sSdOhf

Exit mobile version