Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αδιανόητο: Εκατοντάδες τούρκοι κατέκλυσαν την Θεσσαλονίκη για τον αρχισφαγέα Κεμάλ! ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητο: Εκατοντάδες τούρκοι κατέκλυσαν την Θεσσαλονίκη για τον αρχισφαγέα Κεμάλ! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν για άλλη μία χρονιά στην Θεσσαλονίκη, αφού συνεχίζεται κανονικότατα ο «θεσμός» που εγκαθίδρυσε ο Μπουτάρης και προστάζει κάθε χρόνο να επιτρέπεται σε εκατοντάδες τούρκους να διοργανώνουν λαϊκό προσκύνημα στο δήθεν «σπίτι του Κεμάλ», που λειτουργεί ως προξενείο, για την ημέρα που πέθανε.

Περίπου 30 λεωφορεία αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες με ΙΧ, προερχόμενοι από διάφορα μέρη της τουρκίας, δημιούργησαν σήμερα το αδιαχώρητο στον χώρο του προξενείου και αναμένεται να παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη για ολόκληρο το τριήμερο.

Στο βωμό του χρήματος, ο Μπουτάρης και οι λοιποί πολιτικάντηδες επιτρέπουν να γίνεται κάθε χρόνο μία πρόκληση εντός Ελληνικού εδάφους και μάλιστα στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, γιατί μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί να τιμάται ο σφαγέας των Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα.

Όπως έχει δηλώσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, με τους Εθνικιστές στην εξουσία αυτά τα απαράδεκτα πράγματα δεν θα επιτρέπονται και δεν θα υπάρχουν μνημεία των σφαγέων του Ελληνισμού μέσα στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adianohto-ekatontades-tourkoi-kateklusan-thn-thessalonikh-gia-ton-archisfag#ixzz4y2tC7oJa

Exit mobile version