Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπερήφανη δήλωση Τσιάρτα: Η Σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο Ελληνόπουλα!

Υπερήφανη δήλωση Τσιάρτα: Η Σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο Ελληνόπουλα!

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έγινε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, προκειμένου να συζητήσουν την επικαιρότητα που έλαβαν οι πρόσφατες δηλώσεις του σχετικές με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες Σύριζα ενάντια στην Οικογένεια και το Έθνος μας.

Στην έξοδο, οι δημοσιογράφοι πλησίασαν για μία δήλωση, που προφανώς ευελπιστούσαν να είναι δήλωση μετανοίας, όμως αντ’ αυτού εισέπραξαν την ακόλουθη δήλωση, που είναι εξαιρετικά επίκαιρη:

Η Σημαία μας δεν είναι χαρτομάντιλο και στις εθνικές επετείους πρέπει να την κρατούν μόνο Ελληνόπουλα

Όλα αυτά, βεβαίως, μας φέρνουν κατά νου την επίθεση ολάκερου του “συνταγματικού τόξου” και των ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στην Σαντορίνη και τους “αφορισμούς” που επεφύλαξαν για το Εθνικιστικό Κίνημα.

Τι έχουν να πουν, αλήθεια, τώρα όλοι αυτοί οι… εξορκιστές του “κακού”;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperhfanh-dhlwsh-tsiarta-h-shmaia-mas-den-einai-chartomantilo-kai-stis-ethn#ixzz4y2tcl1bD

Exit mobile version