Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσημη αναγνώριση του «τρίτου φύλου» από την Γερμανία της Μέρκελ: Έρχεται η σειρά της Ελλάδας;

Επίσημη αναγνώριση του «τρίτου φύλου» από την Γερμανία της Μέρκελ: Έρχεται η σειρά της Ελλάδας;

Μια εικόνα από την σημερινή Γερμανία μας δείχνει μια πολύ πιθανή ανάλογη εικόνα και από την Ελλάδα του (κοντινού;) μέλλοντος.

Μετά την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, ανοίγει στην Γερμανία ο δρόμος και για την θεσμοθέτηση του λεγόμενου «τρίτου φύλου» στα πιστοποιητικά γέννησης! Η ανώτατη δικαστική Αρχή της χώρας, το Συνταγματικό Δικαστήριο, ζήτησε χθες από το Κοινοβούλιο της χώρας να ψηφίσει έως τα τέλη του 2018 την δυνατότητα στα πιστοποιητικά γέννησης, εκτός από τα πεδία «άρρεν» και «θήλυ», να υπάρχει ακόμη ένα πεδίο, αυτό του «τρίτου φύλου».

Αν οι Γερμανοί βουλευτές θεσμοθετήσουν το «τρίτο φύλο», η Γερμανία θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα προβεί σε επίσημη αναγνώριση των λεγόμενων μεσοφυλικών. «Τρίτο φύλο» στα επίσημα έγγραφα υπάρχει ήδη στην Αυστραλία, στην Ινδία, στην Νέα Ζηλανδία και στο Νεπάλ.

Να υποθέσουμε ότι η επόμενη χώρα στον κατάλογο αυτό θα είναι η Ελλάδα, προς χάριν του «προοδευτισμού», «του δικαιωματισμού» και της «πολιτικής ορθότητας»; Στην Χώρα του «Συνταγματικού τόξου» όλα τα απίθανα είναι πλέον πιθανά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epishmh-anagnwrish-tou-tritou-fulou-apo-thn-germania-ths-merkel.-erchetai-h#ixzz4y3I54BCD

Exit mobile version