Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη δήλωση Μουζάλα για τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές: «Θα δούμε τι θα κάνουμε…»

Απίστευτη δήλωση Μουζάλα για τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές: «Θα δούμε τι θα κάνουμε…»

Δύο ολόκληρα χρόνια είναι… αρμόδιος υπουργός ο Μουζάλας και παρόλα αυτά η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση ολοένα και χειροτερεύει. Πολύ χειρότερα, ο ίδιος δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, κάτι το οποίο αποδεικνύει με (προκλητικές δηλώσεις) του.

«Απολαύστε» ύφος και ήθος δηλώσεων ανθρώπου που διαχειρίζεται το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής: «Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Έχουμε έναν υπερπληθυσμό που υπερβαίνει τα ανεκτά όρια. Είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε, αν όμως οι ροές διπλασιαστούν θα πρέπει να το ξαναδούμε. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι, αλλά θα ξεχειλίσει αν η βροχή δυναμώσει»! Τέτοιες «ποιητικές» βλακείες στο τέλος των λεγομένων του από έναν τύπο που δεν ξέρει κυριολεκτικά τι λέει.

Πώς θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάτι που υπερβαίνει ήδη τα ανεκτά όρια; Και θα πρέπει να «διπλασιαστούν οι ροές» (!) προκειμένου αυτός και η κυβέρνησή του όχι να λάβουν άμεσα μέτρα, αλλά να το… «ξαναδούν»; Και για να εμπεδώσουμε καλύτερα το τι (δεν) εννοεί (μας) τελείωσε λέγοντας τα εξής: «Αν έχουμε ένα 2015 –που δεν θα έχουμε- θα δούμε τι θα κάνουμε»!

«Αν» και «θα» από έναν ανεκδιήγητο υπουργό μιας εξίσου ανεκδιήγητης κυβέρνησης, ο οποίος αφού επαναληφθούν οι δραματικές καταστάσεις του 2015 , μαζί με τους άλλους συριζαίους συνοδοιπόρους του θα… συσκεφτούν και «θα δουν τι θα κάνουν»! Τελικά, οι φελλοί όχι μόνο επιπλέουν, αλλά μπορούν δυστυχώς και να διαφεντεύουν αρνητικά τις τύχες μιας ολόκληρης Χώρας και του Λαού της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-mouzala-gia-tis-anejelegktes-lathrometanasteutikes-roes-an#ixzz4y4vmvyGb

Exit mobile version