Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Παιδιά πάρτε το χαμπάρι, ακόμη και απλή αναφορά να κάνουμε στην Ελλάδα, αυτό διώκεται. Δεν επιτρέπεται πλέον ούτε να υπερηφανεύεσαι για την καταγωγή σου, ούτε για την ιστορία σου, ούτε για την σημαία σου, διώκεσαι πλέον ξεκάθαρα. Αυτό έγινε και με τον μικρό Έλληνα μαθητή στην Κρήτη όπου το παιδί πήγε να υψώσει την Ελληνική Σημαία και πήρε αποβολή επειδή προέβη σε επικίνδυνη πράξη. Το λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια, ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Ας ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά!

Ελένη, Πετρούπολη

Ντροπή! Τιμώρησαν Ελληνόπουλο στην Κρήτη, επειδή ύψωσε την Σημαία – Οι Συμμαθητές του ύψωσαν τις Γαλανόλευκες για να διαμαρτυρηθούν στους ανθέλληνες!

Η συμφωνία που πανηγυρίζει ότι έκανε η κυβέρνηση και ο τραγικός Καμμένος με την Σαουδική Αραβία δεν είναι τίποτα άλλο από μια συμφωνία Μαφίας κυριολεκτικά. Αφού η συμφωνία πώλησης πυρομαχικών δεν έγινε με εκπρόσωπο της κυβέρνησης της Σ. Αραβίας αλλά με έναν μεσάζοντα, ο οποίος δεν είναι πληρεξούσιος. Βέβαια, εγώ να ρωτήσω και το άλλο, για ποιον λόγο η Ελλάδα πουλάει πυρομαχικά στην Σ. Αραβία; Δηλαδή στους τζιχαντιστές; Για ποιο λόγο στηρίζει την τρομοκρατία; Δεν της φτάνει η στήριξή της στην εγχώρια τρομοκρατία κάνει και διεθνές άνοιγμα;

Γιώργος, Πετράλωνα

Οι επικίνδυνες συμμαχίες με τους δολοφόνους του Παλαιστινιακού Λαού και την Αλ Κάιντα

Τι κι αν κρίθηκε προφυλακιστέος το πρεζάκι που δολοφόνησε την Δώρα, εδώ κάνει βόλτες για καφέδες ο Κουφοντίνας, αυτό το απόβρασμα δεν θα βγει; Αύριο μεθαύριο πάλι στους δρόμους θα είναι και επειδή δεν θα χει πάρει την πρέζα του θα δολοφονήσει κι άλλο άτυχο παιδί. Όπως ακριβώς και ο Κουφοντίνας. Γιατί αυτή η χώρα, δεν είναι χώρα που προωθεί τον πολιτισμό και την ευνομία, είναι ένα απέραντο στρατόπεδο εκπαίδευσης δολοφόνων, κλεφτών και εμπόρων ναρκωτικών, από το τελευταίο πρεζάκι μέχρι την καρέκλα του πρωθυπουργού στην βουλή των Ελλήνων. Η μόνη λύση σε αυτήν την παρακμή είναι η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για μια νέα Ελλάδα ενάντια στην σήψη και την παρακμή.

Μ.Τ.

Ποιος Κουφοντίνας θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-noembriou-2017#ixzz4y4zfieKu

Exit mobile version