Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή αποχαιρέτησε τον μακαριστό Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο – Φωτογραφίες

Η Χρυσή Αυγή αποχαιρέτησε τον μακαριστό Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο - Φωτογραφίες

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κλήρος και λαός αποχαιρέτησε τον μακαριστό Μητροπολίτη Μάνης κυρό Χρυσόστομο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το στρατιωτικό άγημα και η πομπή εκατοντάδων πιστών στην κεντρική πλατεία του Γυθείου μπροστά στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και την εικόνα του Γιώργου και του Μάνου:

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης και ο γραμματέας της Τ.Ο. Γυθείου, Συνταγματάρχης ε.α. Βασίλειος Μπουτεράκος, καθώς και πλήθος μελών και φίλων του Κινήματος.

Με το αγαπημένο του τραγούδι  «Η πατρίς μου είναι η Μάνη» εκατοντάδες Μανιάτες αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Ποιμενάρχη Μακαριστό Χρυσόστομο, που αναχώρησε από τα εγκόσμια την Τετάρτη, την πιο ιερή στιγμή της Θείας Ευχαριστίας, την ώρα του καθαγιασμού των Τιμίων Δώρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-apochairethse-ton-makaristo-mhtropolith-manhs-chrusostomo-fwt#ixzz4yDPI89pP

Exit mobile version