Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Το απόλυτο κακό μιας αντεθνικής εξουσίας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: Το απόλυτο κακό μιας αντεθνικής εξουσίας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ “ΡΕΑΛΙΣΜΟ” ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ

…Από την πρόωρη φρόνηση που δένει
τον πόθο μας σε βάρκα γερασμένη
κι ανήμπορη να ξανοιχτεί στα μάκρη,
σοφότερη είν’ η τρέλλα, που με πλάστρα
σας σπρώχνει ορμή σε δρόμους δίχως άκρη,
να πάρετε της χίμαιρας τα κάστρα
.”

Λέων Κουκούλας, Δον Κιχώτοι (1939)

Μας λένε πως πρέπει να αλλάξουμε, να γίνουμε επιτέλους “ρεαλιστές”… Μας λένε ότι ο εχθρός είναι πανίσχυρος, κρατά στα χέρια του το χρήμα και αγοράζει ψυχές, καρδιές, συνειδήσεις, φωνές και γραφίδες. Μας λένε πως είναι ουτοπία να πιστεύεις στο Έθνος, σε Ιδεολογία, σε Αρχές και Ιδανικά σε αυτή την εποχή, όπου τα πάντα κυβερνούν και εξουσιάζουν οι τράπεζες, τα χρηματιστήρια, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι εφημερίδες, οι κοσμοκράτορες ενός κόσμου βουτηγμένου στο τίποτε, στην ανηθικότητα, στο μηδέν! Σαν άλλοι Δον Κιχώτες, πιστοί στο αιώνιο σύμβολο του Ιδανικού της Ιπποσύνης, πάντοτε ενάντιο στους εξουσιαστές της εποχής του χρήματος,  τους απαντούμε πως αυτό που ονομάζουν “ρεαλισμός” δεν είναι τίποτε άλλο από υποταγή και δουλεία.

Όταν αρνήθηκε η Βουλή να κρατήσει ενός λεπτού σιγή

Τους απαντούμε ότι δεν είναι ουτοπία να τιμάς τις αξίες και γράφοντας αυτές εδώ τις γραμμές, μου έρχεται στο νου μια σιωπηλή πορεία από υπερήφανους Άνδρες και Γυναίκες να κρατούν στα χέρια τους δάδες, τιμημένες Γαλανόλευκες και εθνικιστικά λάβαρα, βαδίζοντας προς ένα Κοιμητήριο για να τιμήσουν την Μνήμη δυο νεκρών Παλληκαριών. Αυτών που αρνήθηκε η Βουλή των Ελλήνων να κρατήσει στην Μνήμη τους ενός λεπτού σιγή.

Αν ήμασταν “ρεαλιστές” δεν θα τους θυμόμασταν καθόλου, θα έπρεπε να τους έχουμε ξεχάσει, θα έπρεπε να έχουμε ξεχάσει πολλά και να θυμόμαστε μόνο ό,τι αυτοί θέλουν κάθε μέρα. Όμως δεν θα τους κάνουμε την χάρη και θα θυμόμαστε όσο υπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο τον υπέροχο και μέγα, τον κόσμο στον Ελληνικό. Δεν θα ξεχάσουμε τα όσα ελέχθησαν την Παρασκευή το πρωί στο κοινοβούλιο, που ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ο πρωθυπουργός της κυβερνήσεως των “νεομπολσεβίκων” και των “ζητωπατριωτών” ότι υπάρχει ασφάλεια σε αυτήν την χώρα!

Και θα θυμηθούμε λίγα ελάχιστα περιστατικά αυτής της περίφημης… ασφάλειας. Όπως ότι κυνήγησαν και έδειραν μέσα στην πρωτεύουσα της Αθήνας τρεις Ευέλπιδες και έναν Στρατιώτη και ότι το ίδιο έγινε και στην πλατεία Συντάγματος εναντίον ενός νέου επειδή είχε τατουάζ με αρχαιοελληνικό σύμβολο! Ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε ότι τον κτυπούσαν οι ερυθροφρουροί παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες παρακολουθούσαν απαθείς. Λίγες ημέρες μετά επαγγελματίες κομμουνιστές του ΠΑΜΕ έδερναν πάλι παρουσία αστυνομικών έναν καταστηματάρχη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε και στην Θεσσαλονίκη κτύπησαν βάναυσα έναν φοιτητή γιατί φορούσε ένα μπλουζάκι που επάνω του είχε την καταραμένη για τους μισέλληνες και τους Εφιάλτες την φράση “Μολών Λαβέ”. Λησμόνησα να αναφέρω πως δικαιολογώντας κατά κάποιο τρόπο τις επιθέσεις αυτές, οι εμπαθείς συκοφάντες μας, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα ΜΜΕ είπαν ότι τους πέρασαν για… Χρυσαυγίτες, το οποίο σημαίνει ότι εάν ήταν Χρυσαυγίτες δεν θα υπήρχε και πρόβλημα!

Το σαπιοκάραβο που λέγεται ελληνικό κράτος

Καμία αντίδραση από κανέναν σε αυτό το σαπιοκάραβο που λέγεται ελληνικό κράτος του 2017, το οποίο είναι ελάχιστα ελληνικό και καθόλου κράτος! Όλα αυτά θέλησε να καταγγείλει την Παρασκευή στο κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Ν.Δ. μα ο τρόπος του δεν ήταν και ο πλέον κατάλληλος, αφού υπήρχε ο αντίλογος «και τι κάνατε εσείς για όλα αυτά όταν ήσασταν κυβέρνηση» και στον αντίλογο αυτό δεν είχε φυσικά να απαντήσει.

Όσο γι’ αυτούς, οι οποίοι κτυπούν Αξιωματικούς και Στρατιώτες, απλούς πολίτες γιατί φέρουν σύμβολα αρχαιοελληνικά είναι οι ίδιοι που καίνε και την Ελληνική Σημαία, μισούν την Ελλάδα και δεν το κρύβουν. Όμως, εάν ήμασταν “ρεαλιστές” δεν έπρεπε να δίνουμε σημασία σε όλα αυτά τα πράγματα, είναι απλές λεπτομέρειες σε μια καταναλωτική κοινωνία, όπου τα πάντα είναι δούναι και λαβείν. Τα πάντα είναι αριθμοί, δείκτες χρηματιστηριακοί, μετοχές και επιτόκια, τα οποία όλα αυτά σημειωτέον πάνε επί της ουσίας από το κακό στο χειρότερο. Το γεγονός αυτό πάντως, ότι δηλαδή η εθνική οικονομία έχει πάρει έναν κατήφορο δίχως τέλος, δεν πτοεί κατ’ ελάχιστον τους προπαγανδιστές του συστήματος, οι οποίοι μας λένε ότι τα πάντα στην οικονομία πάνε καλά…

Άλλωστε τους το είπε και ο κύριος Σόιμπλε στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ας κοιμούνται ήσυχοι, λοιπόν, οι άνεργοι, ας κοιμούνται ήσυχοι όσοι έκλεισαν τα καταστήματά τους, όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους. Τα πάντα πάνε καλά… Παρηγοριά για μελλοθάνατους πριν το τέλος! Και βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείψει από το κλίμα των ημερών και μία νέα Χρυσαυγιάδα, με αφορμή ένα επεισόδιο, το οποίο καταδικάσαμε και το οποίο ασφαλώς προκάλεσε οργή ενώ δεν είχαν προκαλέσει καμία οργή τα όσα παραπάνω αναφέρουμε.

Εθνικισμός: Η νιότη του κόσμου

Εάν ήμασταν λοιπόν “ρεαλιστές” δηλαδή προσκυνημένοι θα έπρεπε να λησμονήσουμε ότι η Ελληνική Θράκη είναι ελεύθερη γιατί έχυσαν το Αίμα τους χιλιάδες Ελληνόπουλα, ο ανθός του Έθνους στους ηρωικούς εκείνους πολέμους στις αρχές του 20ου αιώνα. Έτσι δεν θα πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι ήλθε μέσα σε ένα τμήμα της ελεύθερης Ελληνικής Πατρίδας ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβερνήσεως και προκλητικά μίλησε για τουρκική μειονότητα, προκλητικά αποκάλεσα τα Σκόπια “Μακεδονία” και απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες τους είπε να είναι ήσυχοι γιατί η μητέρα Τουρκία δεν θα τους αφήσει ποτέ μόνους τους. Και έλεγε όλα αυτά έχοντας δίπλα του έναν υφυπουργό της κυβερνήσεως Τσίπρα Καμμένου, ο οποίος δεν έκανε το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει δηλαδή να αποχωρήσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας για τα όσα προκλητικά έλεγε εναντίον των συμφερόντων του Έθνους μας ο Τούρκος πολιτικός.

Την ίδια ημέρα στις εσχατιές του νοτιοανατολικού Αιγαίου επάνω από τις βραχονησίδες των Ιμίων εκεί όπου με το αίμα τριών παλληκαριών των Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού χαράκτηκε η Ελληνική Σημαία στα κύματα είχαμε μία ακόμη τουρκική πρόκληση. Την πτήση πάνω από εθνικά κυρίαρχο έδαφος της Ελλάδος τουρκικών ελικοπτέρων. Όμως οι καλοί “ρεαλιστές” που μας κυβερνούν, με σύμφωνη γνώμη και των άλλων “ρεαλιστών” που θέλουν να μας κυβερνήσουν δεν αντέδρασαν, δεν το θεώρησαν σοβαρό θέμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρνήθηκαν όλα τα κόμματα να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τους μεγάλους νεκρούς για τους Εθνομάρτυρες της Λεωφόρου Ηρακλείου και καλύτερα που δεν τήρησαν γιατί θα ήταν υποκρισία. Έδειξαν με τον τρόπο αυτό τον πραγματικό τους εαυτό, ένα πρόσωπο γεμάτο μίσος για τον Εθνικισμό, που ήταν πάντοτε και θα είναι στους αιώνες των αιώνων η νιότη αυτού του κόσμου!

Γι’ αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το απόλυτο κακό και επειδή ακριβώς αυτοί πιστεύουν αυτό, σημαίνει πως πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ΠΑΝΤΟΤΕ ενάντια στον “ρεαλισμό” τους, στον “ρεαλισμό” των προσκυνημένων, και υψώνουμε μέχρι τ’ αστέρια την Σημαία μας και τις Δάδες της Τιμής, που συμβολίζουν τις Ψυχές των Μεγάλων Νεκρών μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-to-apoluto-kako-mias-antethnikhs-ejousias-arthro-tou-n.-g.-mich#ixzz4yDVd8WOb

Exit mobile version