Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: Μολότοφ, εμπρησμοί, πυροβολισμοί και καμία σύλληψη

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: Μολότοφ, εμπρησμοί, πυροβολισμοί και καμία σύλληψη

Στην καθιερωμένη επαναστατική γυμναστική επιδόθηκαν και αυτό το Σάββατο οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος. Το πρόγραμμα είχε επιθέσεις με μολότοφ, πέτρες, εμπρησμούς αυτοκινήτων και φυσικά καμία σύλληψη.

Μάλιστα την Παρασκευή κοντά στην πλατεία Εξαρχείων έπεσαν και πυροβολισμοί! Πιθανότατα ήταν στα πλαίσια της «ενδοοικογενειακής κόντρας» που έχουν οι συμμορίες για τον έλεγχο των ναρκωτικών και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, σημειώθηκε για μια ακόμα φορά, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου γύρω από το Πολυτεχνείο.

Συμμορίες αναρχικών επιτέθηκαν αρχικά εναντίον των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, γύρω στις 23.00. Για λίγο έκλεισε ο οδός Πατησίων, ενώ στη 01.00 οι κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν το δεύτερο κύμα επίθεσης στο ίδιο σημείο.

Μια ώρα αργότερα οι επιθέσεις «μεταφέρθηκαν» από την άλλη πλευρά του Πολυτεχνείου, στην διασταύρωση Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα. Η ένταση διήρκεσε μέχρι τις 03.30 τα ξημερώματα, οπότε εκτονώθηκε και επανήλθε η ηρεμία στην περιοχή. Για ακόμη μια φορά δεν έγιναν συλλήψεις.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πυροβολισμοί

Συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην συμβολή των οδών Ανδρέα Μεταξά και Εμμανουήλ Μπενάκη.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς, ωστόσο ακόμη αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έσπευσε στην περιοχή, ενώ αναζητούνται τα δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι αλλοδαπός, αφρικανικής καταγωγής. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ το περιστατικό φαίνεται να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/molotof-emprhsmoi-kai-purobolismoi-sta-ejarcheia-kamia-sullhpsh#ixzz4yFrcVe8b

Exit mobile version