Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Times, η «Κρυπτεία» και η Χρυσή Αυγή

ΟΙ Times, η «Κρυπτεία» και η Χρυσή Αυγή

Αφού εξαντλήθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ το θέμα της δήθεν «ρατσιστικής» επίθεσης στο σπίτι του 11χρονου Αφγανόπουλου, πήραν τη σκυτάλη τα ξένα ΜΜΕ!

Έτσι, οι βρετανικοί “Times” (που αν διαβαστεί ανάποδα, όλως τυχαίως προκύπτει “Semit”), αναφέρονται στο τηλεφώνημα που έγινε (αν έγινε…) από κάποιον άγνωστο στο iefimerida, με τον οποίο κάποια δήθεν «εθνική αντιστασιακή οργάνωση Κρυπτεία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και εν συνεχεία (αφήνοντας την φαντασία τους να… οργιάσει) γράφουν τα εξής… τρομακτικά: «Η σύγχρονη αναβίωση της οργάνωσης σηματοδοτεί την εμφάνιση της πρώτης ομάδας ακροδεξιών εξτρεμιστών στην Ελλάδα, έπειτα από δεκαετίες ακροαριστερής τρομοκρατικής δραστηριότητας. Ειδικοί στον τομέα των πληροφοριών, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, υποψιάζονται ότι η «Κρυπτεία» είναι ένα βίαιο παρακλάδι της Χρυσής Αυγής…».

Τέλος, παραθέτουν ως… σοβαρές τις γελοίες «καταγγελίες» ακροαριστερών ΜΚΟ, περί «ανασύστασης των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής».

Φαίνεται πως η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής, πονάει πολύ τους ξένους προστάτες και το’ χουν ρίξει στην συκοφαντία, έστω και… εξ’ αποστάσεως!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-times-h-krupteia-kai-h-chrush-augh#ixzz4yJd44x34

Exit mobile version