Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλύεται πριν την «αναγέννηση» το κλεφτοΠαΣοΚ: Φυλλορροεί το «Ποτάμι» μετά την ήττα Θεοδωράκη

Διαλύεται πριν την «αναγέννηση» το κλεφτοΠαΣοΚ: Φυλλορροεί το «Ποτάμι» μετά την ήττα Θεοδωράκη

Δεν πρόλαβε να «αναγεννηθεί» το κλεφτοΠαΣοΚ και ήδη αρχίζουν τα εσωκομματικά «όργανα» και η διάλυση.

Μπορεί οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης να δείχνουν μια εικόνα ευφορίας και ευημερίας, αλλά στην πραγματικότητα το εγκληματικό μόρφωμα που υποστηρίζουν για να πάρει την Τρίτη θέση, που έχει έτσι κι αλλιώς εξασφαλισμένη η Χρυσή Αυγή, είναι θνησιγενές και θα διαλυθεί λίαν συντόμως.

Έτσι, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τα οποία στον δεύτερο γύρο περνάνε Γεννηματά και Ανδρουλάκης, στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη ξέσπασε ανταρσία.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 59 μέλη του κόμματος, από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει αποφάσισαν να αποχωρήσουν, απαιτώντας εδώ και τώρα συνέδριο. Τι συνέβη; Πολύ απλά αντιλήφθηκαν ότι δεν θα έχουν μερίδιο εξουσίας, διορισμών και ρεμούλας με το χαμηλό ποσοστό που εξασφάλισε ο «κομπάρσος» υποψήφιός τους και έτσι αποφάσισαν να τον καρατομήσουν.

Το έχουμε πει πολλές φορές: στην πολιτική οι μαθηματικές πράξεις δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, αυτοί που «ονειρεύονται» ένα ισχυρό ΠαΣοΚ με άθροιση των επιμέρους στοιχείων του θα διαψευστούν ηχηρά, αφού εν τέλει αυτοί θα απορροφηθούν στον Σύριζα για να εξασφαλίσουν μια θέση στα υπόγεια κάποιου υπουργείου. Και το ΠαΣοΚ, η περιβόητη «Κεντροαριστερά» θα βολοδέρνει και πάλι γύρω στο 5%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuetai-prin-thn-anagennhsh-to-kleftopasok-fullorroei-to-potami-meta-thn#ixzz4yJeQxQEX

Exit mobile version