Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες Ριμινίτες-Ιερολοχίτες (1942-1945) – Φωτορεπορτάζ

Χθες Κυριακή στο Ίλιον έγινε το μνημόσυνο για τους πεσόντες Ριμινίτες-Ιερολοχίτες (1942-1945).

Για την Χρυσή Αυγή παρέστη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς. Η ευαισθησία της Χρυσής Αυγής για την ιστορική μνήμη και την αναγνώριση της θυσίας πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών είναι δεδομένη και το Κίνημα την αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Το ίδιο δεδομένη και αποδεικνυόμενη σε κάθε περίσταση είναι η αδιαφορία και η απαξία που δείχνουν όλοι οι συμμετέχοντες στο (αντι)δημοκρατικό τόξο. Για μια ακόμη φορά, δεν παρέστη κανείς από την κυβέρνηση. Κανείς από τους «πατριώτες» ΑΝΕΛ. Κανείς από τα υπόλοιπα κόμματα και φυσικά κανείς από την ψευτοπατριωτική Ν.Δ. δεν «χάλασε» την Κυριακή του, για να σκύψει ευλαβικά στην προσφώνηση των πεσόντων.

Βέβαια και η διοργάνωση της τελετής, παραδόξως κι ανεξήγητα δεν προσφώνησε τους πεσόντες της Αθήνας όπως έκανε για τις άλλες περιοχές.

Και βέβαια η διοργάνωση, δεν προσφώνησε και τον παρόντα Βουλευτή Χρήστο Παππά, σαν εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου. Πράγμα το οποίο δεν θεωρούμε φυσικά ανεξήγητο. Είναι γνωστός ο πανικός που τους πιάνει όταν βλέπουν μπροστά τους Έλληνες Εθνικιστές και σε αντιδιαστολή με την απουσία των «καθώς πρέπει δημοκρατών» μένουν αμήχανοι.

Μετά από τις διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων αποστράτων παλαιμάχων, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι ο Σύλλογος τους δέχθηκε πιέσεις από την αστυνομία και την δημοτική αρχή, ώστε να μην προσφωνήσουν τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά.

Σε πείσμα όλων αυτών των ψευτοπατριωτών αρουραίων, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, έτυχε εξαιρετικής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους παλαιμάχους και τους συγγενείς τους.

Οι προσφωνήσεις εκ μέρους του συστήματος, είναι για τους εφησυχασμένους Μαυρογιαλούρους της αποτυχημένης δεξιάς και της προδοτικής αριστεράς. Για τους Χρυσαυγίτες, η καλύτερη προσφώνηση είναι η αγάπη του Λαού και το χαμόγελο από τους καθημερινούς Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-pesontes-riminites-ierolochites-1942-1945-fwtorep#ixzz4yJf5ubSc

Exit mobile version