Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κιλκίς, Χαλκιδική, Μάνη

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή του Κιλκίς συνοδευόμενος με συναγωνιστές από τις δύο τοπικές του νομού (Τ.Ο. Πολυκάστρου-Τ.Ο. Κιλκίς) παραβρέθηκε στην τελετή μνήμης της δολοφονημένης από τους εαμοβούλγαρους του ΚΚΕ, ηρωίδας Βασιλικής Παπαθανασίου στο Σκρα Κιλκίς. Στεφάνι εκ μέρους του κινήματος κατέθεσε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Παιονίας, Παπαδόπουλος Αντώνιος.

Κλιμάκιο συναγωνιστών του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής παραβρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Ιερισσού από τους τούρκους. Οι συναγωνιστές παραβρέθηκαν αρχικά στην δοξολογία του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου κι έπειτα μετέβησαν στο άγαλμα του Καπετάν-Γιαγλή, όπου και κατάθεσαν στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.

Η Τ.Ο. Μάνης τίμησε τους πεσόντες ήρωες Λάκωνες Αεροπόρους στο μνημείο των πεσόντων Αεροπόρων στο Γύθειο την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ημέρα της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας. Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες Λάκωνες Αεροπόρους δεν ετελέσθη διότι την ίδια ώρα εκοιμήθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος. Έγινε προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών, απαγγελία του Εθνικού  Ύμνου και επίσημη ομιλία.

Παραβρέθηκαν Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς, Στρατιωτική αντιπροσωπεία με άγημα, οι Αρχές της πόλης, αντιπροσωπείες σχολείων, συλλόγων, οργανώσεων, συγγενών των πεσόντων και πλήθος κόσμου. Από τους πολιτικούς χώρους μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα κατακρίνοντας τους άλλους πολιτικούς χώρους. Δάφνινο στεφάνι εκ μέρους του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκος Βασίλειος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn689#ixzz4yPHUoynO

Exit mobile version