Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκλειστικό Οδοιπορικό-Φωτορεπορτάζ στην Μάνδρα Αττικής μετά την… φονική βροχή και την κρατική αδιαφορία!

Ο Κοινωνικός Εθνικισμός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα με κλιμάκιο Συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την περιοχή, με τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο μοναδικός Αρχηγός που επισκέφτηκε την περιοχή και τους βουλευτές Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Ελένη Ζαρούλια, στην Μάνδρα Αττικής, όπου μία βροχόπτωση ήταν αρκετή να αποκαλύψει την γύμνια αυτών που μας εξουσιάζουν από την μεταπολίτευση και μετά. Μιλήσαμε με τους κατοίκους, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση!

 

Αυτό που αντικρίσαμε ήταν εικόνες βιβλικής καταστροφής… Μαγαζιά κυριολεκτικά ρημαγμένα από την νεροποντή, περίπτερα, σουβλατζίδικα και άλλα καταστήματα της περιοχής μέσα στη λάσπη, η οποία κατέβηκε από το βουνό και συμπαρέσυρε τα πάντα στο διάβα της.

Στις εικόνες βλέπετε το μέγεθος της καταστροφής. Αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο, αναποδογυρισμένα, ακόμη και… παρκαρισμένα μέσα σε μαγαζιά! 
Από τη μανία της φύσης δεν γλίτωσαν και τα αγαπημένα μας τετράποδα.

Στην φωτογραφία βλέπετε ένα κουτάβι που ήταν εγκλωβισμένο κάτω από τόνους λάσπης και το οποίο οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες έτρεξαν να το απεγκλωβίσουν και τα κατάφεραν!

Δυστυχώς όμως, οι συμπατριώτες μας στην Μάνδρα Αττικής δεν είναι μόνον ότι έχασαν το βιος τους, ή ότι δεν έχουν νερό και ηλεκτρικό, θρηνούν και οικεία συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία βρήκαν φριχτό πνιγμό από την κακοκαιρία. Η σκέψη μας και η συμπαράστασή μας είναι με τους δημότες της Δυτικής Αττικής. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τόσο άδικα και απρόσμενα, επειδή καμία κυβέρνηση από το 1974 και μετά δεν μερίμνησε για την ασφάλεια των πολιτών της Μάνδρας Αττικής!

Να τονίσουμε ότι η πολιτεία είναι εκκωφαντικά απούσα. Στο μικρό οδοιπορικό μας στους κατεστραμμένους δρόμους της Μάνδρας Αττικής είδαμε ιδιώτες να παλεύουν με τις λάσπες, ελάχιστη έως καθόλου η βοήθεια από το κράτος, λιγοστή αστυνόμευση, ελάχιστα οχήματα της πυροσβεστικής. Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατοι, άφαντοι! Για μία ακόμη φορά οι συμπατριώτες μας ένιωσαν σκληρά στο πετσί τους το ανάλγητο κράτος της ‘κονόμας και της ρεμούλας, της μίζας και της λαμογιάς… Καμία μέριμνα για την φτωχολογιά που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής θα προσφέρει την βοήθειά του σε κάθε επίπεδο τις επόμενες ημέρες με όσα μέσα διαθέτει, έστω και αυτά τα λιγοστά, που μη τι άλλο για τους συμπατριώτες μας θα είναι ένα χέρι βοηθείας, την στιγμή που το “συνταγματικό τόξο” περί άλλων τυρβάζει και κάνει τον “Αλέκο”…

Σε επίπεδο κοινοβουλευτικό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα απαιτήσει από την κυβέρνηση οι πληγέντες να αποζημιωθούν άμεσα!

Exit mobile version