Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Μας είχε πει η Δούρου ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει την χώρα 500 χρόνια πίσω. Επί των ημερών της ως Περιφερειάρχης και με τα τελευταία τραγικά γεγονότα στην Δυτική Αττική με 14 νεκρούς, πόσα χρόνια πίσω μας πήγε η αριστερά κα Δούρου; Τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια σας, μη σεβόμενα τους νεκρούς, τους αγνοούμενους και τους ανθρώπους που καταστράφηκαν από την θεομηνία έλεγαν ότι η φύση εκδικείται. Όχι κύριοι δεν εκδικείται η φύση, οι Έλληνες που καταστράφηκαν για ακόμη μια φορά από την εγκληματική σας αμέλεια θα σας εκδικηθούν με την ψήφο τους στις κάλπες.

Νένα, Ασπρόπυργος

Καταστροφές, νεκροί και τραυματίες από την κακοκαιρία – Εγκληματικές οι ευθύνες του κράτους των νταβατζήδων

Ναι, πράγματι υπάρχει η θεωρία των δύο άκρων και επιβεβαιώνεται και αυτές τις ημέρες. Μόνο που τα δύο άκρα ανήκουν στην ίδια πολιτική παράταξη αυτή της αριστεράς. Και έτσι από την μία έχουμε τις φονικές πλημμύρες επί ημερών Σύριζα στην Δυτική Αττική και από την άλλη τους αναρχικούς στο Πολυτεχνείο να βάζουν φωτιές και να κινδυνεύει ο κόσμος που περνά. Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα επανέλθει ο νόμος και η τάξη στην Χώρα.

Πέτρος, Αθήνα

Ενισχύσεις από το εξωτερικό ενόψει Πολυτεχνείου: Γάλλος αναρχοκομμουνιστής κατέστρεφε κάμερες

Συγχαρητήρια στην υπερήφανη νεολαία του ΕΛΑΜ και στην δυναμική αντικατοχική διαδήλωση που πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά. Μόνο οι Κύπριοι Εθνικιστές τιμούν την Μνήμη του Γεώργιου Γρίβα, του Γ. Αυξεντίου, του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, του Σολωμού Σολωμού, του Τάσου Ισαάκ και όλων των άλλων Ηρώων που θυσιάστηκαν για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. ΟΧΙ σε κάθε ομοσπονδιακή λύση. Ελλάς – Κύπρος – Ένωσις!

Ανδρέας Χ.

Δημοσκόπηση Pulse: Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με υψηλή συσπείρωση η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-noembriou-2017#ixzz4yaPyXTdg

Exit mobile version