Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρό δούλεμα από τους συριζαίους: Η Δούρου κατέθεσε μήνυση εναντίον του… εαυτού της για την τραγωδία στην Μάνδρα – BINTEO

Αισχρό δούλεμα από τους συριζαίους: Η Δούρου κατέθεσε μήνυση εναντίον του… εαυτού της για την τραγωδία στην Μάνδρα - BINTEO

Σχιζοφρένεια ή πολιτικό θράσος; Αυτό είναι το δίλημμα όταν βλέπει κανείς την, εκλεγμένη με τον Σύριζα, περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του εαυτού της και του κόμματός της.

Συγκεκριμένα, χθες η, κατά τα άλλα εξαφανισμένη, Ρένα Δούρου έδωσε δηλώσεις από το κτήριο της Εισαγγελείας Αθηνών, όπου πήγε και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία που εκτυλίχτηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας.

Στις δηλώσεις της η Δούρου είπε ότι κατέθεσε την αναφορά, προκειμένου επιτέλους να… τιμωρηθεί κάποιος, να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι μία τέτοια κίνηση ήταν όντως απαραίτητη, αλλά υπάρχει μία… λεπτομέρεια που κάνει την ενέργεια της Δούρου εξοργιστική. Η λεπτομέρεια αυτή είναι ότι την χώρα την κυβερνά το κόμμα της Δούρου και η ίδια είναι ο «μικρός πρωθυπουργός» της Αττικής.

Με απλά λόγια, η Δούρου προσπάθησε να αποκλείσει την πιθανότητα έρευνας για τις ευθύνες της, προλαβαίνοντας να καταθέσει η ίδια αναφορά εναντίον της και του κόμματός της, γενόμενη απευθείας κατήγορος σε μία υπόθεση για την οποία είναι ξεκάθαρα κατηγορούμενη.

Μάλιστα, την ενοχή της την είχε παραδεχτεί και η ίδια σε προγενέστερο χρόνο, όταν σε προηγούμενη πλημμύρα το 2014 είχε δηλώσει: «οι συμπολίτες μας ξέρουν ποιοι είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι το 2014 είναι ζητούμενο το αντιπλημμυρικό έργο σε μία ευρωπαϊκή χώρα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischro-doulema-apo-tous-surizaious-h-dourou-katethese-mhnush-enantion-tou#ixzz4yb8rtdh6

Exit mobile version