Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δίκη της Χρυσής Αυγής:Το ομολογεί ακόμα και η “Αυγή”: Μεγάλο φιάσκο οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες

Το ομολογεί ακόμα και η “Αυγή”: Μεγάλο φιάσκο οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες

Μεγάλη επένδυση στους λεγόμενους «προστατεύομενους μάρτυρες» είχαν κάνει οι πολιτικάντηδες, τα ΜΜΕ της διαπλοκής και οι πάσης φύσεως ανθέλληνες. Μέχρι και υποβολέα τους είχαν βάλει για να υπαγορεύει τις απαντήσεις.

Φευ, όμως, η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για στοιχεία που «καίνε» την Χρυσή Αυγή και αντί για αυτό οι σκευωροί βρίσκουν μαρτυρίες που το μόνο το οποίο βεβαιώνουν είναι ότι οι «προστατευόμενοι μάρτυρες» δεν ξέρουν τι λένε, προκαλώντας πολλές φορές τον γέλωτα με τις αντιφάσεις τους.

Αυτό δεν το λέμε μονάχα εμείς, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε συμφέρον να το λέμε. Το λένε οι πιο εμπαθείς εχθροί μας, που δεν είναι άλλοι από τους συριζαίους, οι οποίοι πέρα από το μίσος έχουν και βαθύτατο συμφέρον να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, την μόνη Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι στο Εθνοκτόνο «έργο» τους.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο που δημοσίευσε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», σημειώνεται – προφανώς μετά δακρύων – ότι «τα όσα έχουν πει οι μάρτυρες πολλές φορές διακρίνονται από υπερβολές, ασάφειες, ακόμη και αντιφάσεις».

Αν, λοιπόν, η «Αυγή» φτάνει στο σημείο να παραδέχεται ότι υπάρχουν υπερβολές, ασάφειες και αντιφάσεις στα όσα λένε οι περιβόητοι και πολυαναμενόμενοι «προστατευόμενοι μάρτυρες», που ήταν η αιχμή του δόρατος των κατηγόρων της Χρυσής Αυγής, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς τι μεγέθους φιάσκο είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στα επιμέρους σημεία του άρθρου, τα οποία αξίζει να τονιστούν είναι το γεγονός ότι η «Αυγή» χαρακτηρίζει τους «προστατευόμενους μάρτυρες» ως «πάτο του βαρελιού της κοινωνίας», προσπαθώντας να πει ότι «το ποιόν τους, άλλοι με καταδίκες, άλλοι με συμμετοχές σε εγκληματικές ενέργειες που έχουν οι ίδιοι παραδεχτεί» δεν μειώνει την αξιοπιστία, την οποία προηγουμένως είχε μηδενίσει η ίδια η εφημερίδα.

Μόνο που εμείς δεν λέμε μονάχα για το ποιόν τους ως προς το ποινικό τους μητρώο, αλλά και ως προς το γεγονός ότι βρέθηκαν αγκαλιά με τον Βαρβιτσιώτη και τον Γεωργιάδη της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου οι «μαρτυρίες» απορρέεουν από το πολιτικό συμφέρον της ψευτοδεξιάς – και νυν κεντρώας – παράταξης. Αλλά, βέβαια, ο Σύριζα σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τη ΝΔ, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και το αντίθετο μέσα στη Βουλή, με την συναίνεση της ΝΔ στα κυριότερα εθνοκτόνα νομοθετήματα του Σύριζα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-omologei-akoma-kai-h-augh-megalo-fiasko-oi-prostateuomenoi-martures#ixzz4ybN0mksn

Exit mobile version