Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το Σύνταγμα οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν και την πλατεία Αριστοτέλους! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το Σύνταγμα οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν και την πλατεία Αριστοτέλους! ΒΙΝΤΕΟ

Είχαμε δει τις ιλαροτραγικές εικόνες από την κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από τους λαθρομετανάστες και την επακόλουθη κατασκήνωση που στήθηκε στην προς Βουλή πλευρά της πλατείας.

Αυτή, λοιπόν, η εικόνα επεκτάθηκε και στον Βορρά, αφού χθες αργά το βράδυ οι λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στην οδό Μοναστηρίου, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προς στην πλατεία Αριστοτέλους όπου και κατασκήνωσαν.

Το πρωί οι κάτοικοι είδαν τις πολυκατοικίες τους, καθώς και τις εισόδους των καταστημάτων τους αποκλεισμένες από τις σκηνές των λαθρομεταναστών, αφού η αστυνομία έλαβε εντολή να αφήσει την όλη αυτή πρόκληση να διεξαχθεί χωρίς κανένα κώλυμα.

Βεβαίως, άλλες φορές είχαμε και επεισόδια σε τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς όμως ο επικοινωνιακός αντίκτυπος ήταν επιβλαβής για τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Έτσι δόθηκε εντολή για αλλαγή τακτικής, ώστε οι «ιθαγενείς» απλά να συνηθίσουν και να μην προκαλούνται αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-to-suntagma-oi-lathrometanastes-katelaban-kai-thn-plateia-aristotelous#ixzz4ycv8olmy

Exit mobile version