Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελικά οι “αντιεξουσιαστές” έχουν εξουσία: ΣΥΡΙΖΑ!

Τελικά οι “αντιεξουσιαστές” έχουν εξουσία: ΣΥΡΙΖΑ!

Η εκκένωση του Πολυτεχνείου κατόπιν άνωθεν εντολών

Η βαθιά σχέση αριστερού κράτους με το παρακράτος των μπαχαλακήδων επιβεβαιώθηκε σήμερα με τα όσα τραγελαφικά διεξήχθησαν στο Πολυτεχνείο και με την κατάληψη “αντιεξουσιαστών” που έληξε άδοξα.

Ως γνωστόν μια ομάδα ακραίων μπαχαλάκηδων, σούπερ αναρχικών και αντιεξουσιαστών κατέλαβε χθες αιφνιδιαστικά τον χώρο του Πολυτεχνείου, αφήνοντας τα ΚΝΑΤ και τις λοιπές αριστερές συλλογικότητες στα “κρύα του λουτρού”, αφού δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν οι εορτασμοί για τον “μύθο του Πολυτεχνείου”.

Επειδή λοιπόν τέθηκαν σε κίνδυνο οι… εορταστικές εκδηλώσεις από τους αριστερούς, ανέλαβαν δράση οι “συλλογικότητες” και αποφάσισαν να συνετίσουν τους δήθεν ultra αναρχικούς. Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες και χωρίς να χρειαστεί καμία αστυνομική επέμβαση και με τα ΚΝΑΤ σε ρόλο παρατηρητή έληξε όμορφα και ωραία η κατάληψη των “αντιεξουσιαστών”.

Πρόκειται για ακόμη μία φάρσα σε βάρος του Ελληνικού Λαού που βλέπει πια μπροστά στα μάτια του την αγαστή συνεργασία δήθεν αντιεξουσιαστών, του αριστερού παρακράτους δηλαδή με το επίσημο αριστερό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα πια έχουν όλη την άνεση να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον “μύθο του Πολυτεχνείου” και να κάψουν φυσικά και την Αθήνα κατά το δοκούν, καθώς είναι αναγκαίος ένας αποπροσανατολισμός μετά τις τεράστιες καταστροφές και την απώλεια 16 ανθρωπίνων ζωών στην Μάνδρα Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/telika-oi-antiejousiastes-echoun-ejousia-suriza#ixzz4ycvLI1yk

Exit mobile version