Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θλιβερή επανεμφάνιση του αμετανόητου δημιουργού των Μνημονίων, Τζέφρυ Παπανδρέου

Θλιβερή επανεμφάνιση του αμετανόητου δημιουργού των Μνημονίων, Τζέφρυ Παπανδρέου

Αμετανόητα ανθέλληνας και ανάλγητος στο έπακρο εμφανίστηκε, για μία ακόμη φορά, η επιτομή του εθνομηδενισμού και τις αφασίας στο μυαλό Γιωργάκης Παπανδρέου. Ο Τζέφρυ, χωρίς να ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη για τα Μνημόνια και τα βάσανα που υπόκειται ο Ελληνικός Λαός από τις πολιτικές του, όχι μόνο αυτοπαρουσιάστηκε ως δικαιωμένος σε όλους τους τομείς, αλλά προσπάθησε να πλασαριστεί και ως εγγυητής της ενότητας στο κόμμα του.

«Θέλω να συμβάλω ως εγγυητής, αν θέλετε, ήμουν ο τελευταίος πρωθυπουργός που βγήκε με αυτοδυναμία και που βγήκε από το ΠΑΣΟΚ. Έχω μια υποχρέωση να συμβάλω προς αυτήν την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά. Δεν φτάνει που κατέστρεψε την Πατρίδα και τον Λαό, ανοίγοντας την κερκόπορτα των Μνημονίων, με εκείνο το αλήστου μνήμης «διάγγελμα» από το ακριτικό Καστελόριζο, «ζητάει και τα ρέστα» ο έχων μηδενική εθνική συνείδηση πρώην πρωθυπουργός.

Σε επίπεδο μικροπολιτικής φρόντισε να δώσει το «χρίσμα» στη Φώφη Γεννηματά για την τελική μάχη της 19ης Νοεμβρίου λέγοντας ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προσφέρει πολλά, ενώ δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ένα θλιβερό, ανάξιο και τιποτένιο πολιτικό ον, το οποίο θα μνημονεύεται από τους Ιστορικούς του μέλλοντος ως το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή και ως σύγχρονη εκδοχή του Εφιάλτη, του Νενέκου και του Πήλιου Γούση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epanemfanish-tzefru.-epimenei-ametanohta-anthellhnas-o-dhmiourgos-twn-mnhmo#ixzz4ydW7EzmR

Exit mobile version