Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Μνημόνια ως μέσο εθισμού και εξάρτησης

Τα Μνημόνια ως μέσο εθισμού και εξάρτησης

Τα τελευταία επτά και πλέον χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται μέσα στη δίνη της οικονομικής ανέχειας, της ηθικής απαξίωσης και του ατομικισμού. Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των λεγομένων αγανακτισμένων του 2011 φαντάζουν σήμερα σαν καταστάσεις μιας άλλης εποχής και ενός άλλου λαού, καθώς η απληστία των διεθνών τοκογλύφων πέρα από την οικονομική ασφυξία που προκαλεί επέφερε και μια ψυχολογική ασφυξία, η οποία τείνει να παγιωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο.

Το πιο ύπουλο κτύπημα που κατάφεραν να επιφέρουν είναι η απουσία ελπίδας, η αφασία, η συνήθεια στον μαρασμό. Δεν υπάρχει, όπως φαίνεται, σήμερα η ίδια διάθεση αντίστασης που υπήρχε στα πρώτα χρόνια της οικονομικής μνημονιακής καταιγίδας. Βέβαια για εμάς τους εθνικιστές η κατάληξη ήταν εμφανής και ήδη από καιρό καταγγείλαμε πως το καταναλωτικό πάρτι με πλαστικό και δανεικό χρήμα χωρίς παραγωγικό μοντέλο ήταν βέβαιο πως θα οδηγούσε στην καταστροφή.

Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της προδοτικής ως προς τις δεσμεύσεις της νεομαρξιστικής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ψευτοπατριωτών ΑΝΕΛ έχουν να κάνουν με την έννοια του εθισμού. Ο λογικός άνθρωπος συνήθως αποφεύγει τις επιλογές εκείνες που το κόστος τους υπερβαίνει την απόλαυση που του προσφέρουν. Ο εθισμένος συνήθως αποφεύγει μια δραστηριότητα μόνο αν το κόστος της προηγείται χρονικά της απόλαυσης που του προσφέρει. Όταν η σκέψη είναι καθαρή, το θέμα καθορίζεται από την τελική ισορροπία. Η καθαρή σκέψη θεωρεί πραγματικές τόσο τις άμεσες όσοι και τις μελλοντικές επιπτώσεις. Όταν η σκέψη έχει διαστρεβλωθεί από τον εθισμό η σειρά είναι ο κρίσιμος παράγοντας. Σε αυτή την περίπτωση οι άμεσες επιπτώσεις θεωρούνται πραγματικές και οι μελλοντικές υποθετικές.

Με βάση την παραπάνω ερμηνεία θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε, πως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, προδομένη από την αντιστροφή της βούλησης της, τη μνημονική πολιτική από τους κυβερνώντες και αφού έδωσε ξανά την εξουσία στους ίδιους αποτυχημένους, πλέον δεν αντιδρά βυθιζόμενη στην απάθεια και στην αποχή. Οι όποιες παροχές που εξαγγέλλει ο παριστάνων τον πρωθυπουργό μοιάζουν σαν φανταχτερές χάντρες προς ιθαγενείς και επειδή δίνονται άμεσα, ως εθισμένος στα μνημόνια λαός τις θεωρεί πραγματικές, ενώ η απάτη που κρύβεται στο παρασκήνιο και που είναι η υφαρπαγή του πλούτου της πατρίδας μας και η οικονομική και φυσική εξόντωση να θεωρούνται μελλοντικές υποθέσεις.

Ως Έλληνες και ως εθνικιστές θεωρούμε πως το έθνος είναι η αρτιότερη εκδήλωση του ιστορικού βίου της λαϊκής κοινότητας. Ο προβιβασμός του ανθρώπινου γένους από αγέλη της φύσης σε έθνος με ιστορία βαίνει κλιμακωτός. Χρέος μας είναι να μετατρέψουμε τον υποβιβασμό των σημερινών νεοελλήνων από μαζανθρώπους σε μια εθνική-λαϊκή κοινότητα ανθρώπων με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την συνέχιση του ιστορικού βίου των Ελλήνων ως γνήσιοι απόγονοι μιας ένδοξης φυλής. Πρέπει να πείσουμε πως τα μνημόνια δεν αποτελούν μονόδρομο και πως υπάρχει η λύση μέσω ενός Εθνικού Κράτους με πρωτοπόρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι παράνομες και στημένες διώξεις κατάφεραν ένα προσωρινά πλήγμα. Ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ δείχνει το φόβο του συστήματος που βολεύεται από την απάθεια του λαού. Η συνέχιση του αγώνα και η αφύπνιση των Ελλήνων είναι ο μοναδικός μας στόχος και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος. Πιστοί στην ιδέα μας, σε δύσκολους ή εύκολους καιρούς, επιλέγουμε το δρόμο της αρετής ως πολιτικοί στρατιώτες.

ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mnhmonia-ws-meso-ethismou-kai-ejarthshs#ixzz4yhEbye2Y

Exit mobile version