Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διαδικτυακός φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη και μέλος της ΟΝΝΕΔ ο ψευδομάρτυρας Γ΄!

Με την πλήρη αποδόμηση του ψευδομάρτυρα Γ΄ (Θεοκλή Χιώτη) ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου.

ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006

Καταρχάς, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2006, όταν επισκέφθηκε δήθεν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σωκράτους 48! Όμως, εκείνη την περίοδο η Χρυσή Αυγή δεν διέθετε καν γραφεία στην Αθήνα! Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Νικόλαου Μιχαλολιάκου, τα γραφεία του κόμματος (σ.σ. βρίσκονταν επί της οδού Σολωμού 74) είχαν κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2005 μετά από επίθεση που δέχθηκαν από παρακρατικούς-αναρχικούς και είχε ανασταλεί κάθε πολιτική της δραστηριότητα. Το κόμμα απέκτησε ξανά γραφεία 1,5 χρόνο μετά, ήτοι τον Μάιο του 2007 όταν και άνοιξαν για πρώτη φορά τα γραφεία επί της οδού Σωκράτους 48! 

Ο “ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ”… ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στη Χρυσή Αυγή (από τον Μάιο του 2006 και μετά δηλαδή), ένα από τα άτομα που έβλεπε πιο συχνά στα γραφεία και του έκανε ιδεολογικό μάθημα, ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Όμως, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις αρχές Μαΐου 2006 υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας μάλιστα διήνυσε στην 35 ΜΚ στο Σταυροβούνι της Κύπρου και συνεπώς δεν βρίσκονταν στην Αθήνα!

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2009

Ο Χιώτης ισχυρίστηκε ότι ως μέλος της Χρυσής Αυγής διαπίστωσε ότι το κόμμα έκανε συνέδριο κάθε χρόνο είτε στο Άλσος Στρατού (!) είτε σε κάποιο ξενοδοχείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε συνέδριο του 2009 στο οποίο εκλέχτηκε Α΄ Υπαρχηγός ο Κασιδιάρης και Β΄ Υπαρχηγός ο Παναγιώταρος.

Μόνο που η Χρυσή Αυγή δεν κάνει συνέδρια κάθε χρόνο και κυρίως δεν έκανε το 2009. Τα συνέδρια του κόμματος είχαν γίνει το 2007 και το 2011 όπως προκύπτει από πληθώρα δημοσιευμάτων, ενώ ουδέποτε είχαν εκλεγεί «Υπαρχηγοί». Ο μάρτυρας Γ΄ βεβαίως τα αγνοεί αυτά, πολύ απλά διότι δεν είχε καμία σχέση την επίμαχη περίοδο με την Χρυσή Αυγή.

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ

Μετά από τα συνέδρια, ο θρασύτατος και ψευδολόγος μάρτυρας έπεσε σε νέα γκάφα. Με μελοδραματικό τρόπο περιέγραψε ότι συμμετείχε σε «πογκρόμ κατά μεταναστών ως μέλος τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με καθοδηγητή τον Γιώργο Γερμενή, στις 12 Μαΐου 2011, αμέσως μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη. Επί αρκετή ώρα ο μάρτυρας ανέλυε με γλαφυρό τρόπο πώς ο Γερμενής τους έδινε εντολές να επιτίθενται σε αλλοδαπούς και τους έλεγε «ό ,τι κινείται σφάζεται».

Στην πραγματικότητα, τίποτε από αυτά δεν είχε συμβεί. Το περιστατικό υπήρχε μόνο στην φαντασία του μάρτυρα. Ο Γιώργος Γερμενής όχι μόνο δεν έκανε επιθέσεις σε αλλοδαπούς, αλλά δεν βρίσκονταν καν στην Αθήνα στις 12ης Μαΐου 2011. Από τις 11 έως και 15 Μαΐου 2011 ήταν εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Βέλγιο για συναυλίες (στο δικαστήριο κατατέθηκαν τα αποδεικτικά των αεροπορικών εισιτηρίων και τα συμβόλαια με την εταιρεία).

«Το θέατρο Βράχων με τις παρακείμενες πολυσύχναστες αθλητικές εγκαταστάσεις»

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ…ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Συνεχίζοντας ένα παραλήρημα που θα το ζήλευε και ο «Βαρόνος Μυνχάουζεν», ο μάρτυρας Γ΄ μίλησε και για τις δήθεν εκπαιδεύσεις που πέρασε ως μέλος της Χρυσής Αυγής προκειμένου να μάθει «να σκοτώνει». Ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος χώρος στον οποίο έκανε εκπαίδευση 2-3 φορές την εβδομάδα επί ένα χρόνο με εκπαιδευτή τον Γερμενή ήταν «ένα γυμναστήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πάνω από την Λεωφόρο Αχαρνών και πλησίον της οδού Πιπίνου, το οποίο το έχει ένας αθλητής σωματοδομής με Ποντιακή καταγωγή».

Οι συνήγοροι του Γεώργιου Γερμενή δήλωσαν ευθαρσώς ότι κάτι τέτοιο είναι ψευδές και προκάλεσαν τον μάρτυρα να υποδείξει ποιο είναι το γυμναστήριο, ώστε να ελεγχθεί εάν πράγματι ο Γερμενής πήγαινε εκεί.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντα στο diki-xa.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-diadiktuakos-filos-tou-adwni-gewrgiadh-kai-melos-ths-onn#ixzz4yiQUC3KC

Exit mobile version