Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν γλίτωσαν την ξεφτίλα στις εκλογές του κλεφτοΠασόκ: Στο Τρίκερι Μαγνησίας ψήφισαν τηλεφωνικά!

 

Αύριο θα διεξαχθεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος της φαρσοκωμωδίας “εκλογές στην κεντροαριστερά”, δηλαδή νέος (;) αρχηγός στο κλεφτοΠασόκ.

Μια μέρα λοιπόν πριν τον δεύτερο γύρο, ακόμα βγαίνουν στο φως τραγελαφικές ειδήσεις σχετικά με το τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Πέρα λοιπόν από τις διπλές και τριπλές ψηφοφορίες με ταυτότητες άλλων στα χέρια και τους ρομά να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαδικασίας, στο Τρίκερι της Μαγνησίας είχαμε το εξής τραγελαφικό, όπου οδήγησε στην ακύρωση των εκεί αποτελεσμάτων.

Όπως έγινε γνωστό όταν η συντονιστική επιτροπή επικοινώνησε με τον εκεί υπεύθυνο και του ζήτησε τα 327 ευρώ από τους “πράσινους ψηφοφόρους” (109 ψηφίσαντες, 3 ευρώ το κεφάλι), αυτός πολύ φυσικά απάντησε ότι δεν είχε μαζέψει ούτε μισό ευρώ, αφού όλοι οι χωριανοί ψήφισαν τηλεφωνικά!

Έπαιρναν τηλέφωνο δηλαδή στο εκλογικό κέντρο, έδιναν τα στοιχεία τους και έλεγαν την προτίμησή τους τηλεφωνικά! Αδιάβλητη διαδικασία…

Το κλεφτοΠασόκ είναι μαθημένο στις βρώμικες διαδικασίες, αλλά ότι και αν κάνει στις επόμενες εκλογές και όποιον βάλουν επικεφαλής, πάλι την πλάτη των Εθνικιστών θα βλέπουν, καθώς οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη οριστικά και αμετάκλητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpachalo-ekloges-kleftopasok#ixzz4yolaTWfG

Exit mobile version