Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» για πλιάτσικο στην κατεστραμμένη Μάνδρα

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» για πλιάτσικο στην κατεστραμμένη Μάνδρα

Τίποτε από την τραγωδία των συνανθρώπων τους δεν σεβάστηκαν τέσσερις ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω να αποπειρώνται να κλέψουν ψυγεία και άλλες συσκευές από πληγείσα επιχείρηση της περιοχής.

Οι δράστες είχαν παρκάρει δύο φορτηγά σε κοντινό σημείο προκειμένου να φορτώσουν τα κλοπιμαία και να εξαφανιστούν. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσε στην περιοχή της Μάνδρας, εντόπισαν ύποπτες κινήσεις κοντά σε κτίριο όπου στεγάζεται εταιρία, το οποίο υπέστη ζημιές από την καταιγίδα.

Μόλις πλησίασαν, διαπίστωσαν ότι τέσσερις Ρομά, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ιδιοκτήτες και υπάλληλοι, είχαν «τρυπώσει» στον χώρο και αφαιρούσαν ψυγεία και άλλες συσκευές.

Από την πρώτη μέρα της τραγωδίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής βρίσκεται σε αυξημένο συναγερμό, καθώς υπάρχουν φόβοι για επιδρομές από συμμορίες ρομά και αλλοδαπών, μετά τις μεγάλες καταστροφές στις πληγείσες περιοχές.

Δυστυχώς, εκτός από τις καταστροφές των βροχών, για τις οποίες η ολοκληρωτική ευθύνη ανήκει στο ανίκανο και επικίνδυνο κράτος, έχουμε και κάποιους ανάλγητους τύπους οι οποίοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν με τον χειρότερο τρόπο την αγωνία και την απόγνωση άλλων ανθρώπων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthhsan-tessera-melh-eupathous-koinwnikhs-omadas-gia-pliatsiko-sthn-k#ixzz4yp3Fz3Iz

Exit mobile version