Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον «Ήλιο της Βεργίνας» έχει στην οικία του ο «αρχιεπίσκοπος» Σκοπίων – Καμία αντίδραση από το ΥΠΕΞ

 

Τα επεκτατικά σχέδια των σκοπιανών βρίσκονται πραγματικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ψευδοκράτους τους και η οποιαδήποτε ένδειξη «μετριοπάθειας» έχει δόλιο σκοπό να λήξει το ζήτημα της ονομασίας και μετά να συνεχίσουν το ίδιο βιολί.

Τρανό παράδειγμα περί αυτού η παρουσία σημαιών με τον «Ήλιο της Βεργίνας» στην οικία του σχισματικού δήθεν «αρχιεπισκόπου» Σκοπίων. Όταν εκπρόσωποι της σχισματικής εκκλησίας ερωτήθηκαν για αυτό, δήλωσαν πως η τοποθέτηση της επίμαχης σημαίας αποτελεί «ιδιωτική πρωτοβουλία» του «αρχιεπισκόπου» και δεν αποτελεί επίσημη πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας.

Βεβαίως, ουδείς μπορεί να πιστέψει τα περί «ιδιωτικής πρωτοβουλίας». Όταν ο ίδιος ο «αρχιεπίσκοπος» σε μία χώρα λαμβάνει μία τέτοια πρωτοβουλία, σημαίνει ότι απηχεί την επίσημη κρατική γραμμή, ασχέτως αν προς τα «έξω» εμφανίζεται κάτι διαφορετικό για να μπερδέψει και να κοροϊδέψει.

Αλλιώς, η σκοπιανική κυβέρνηση θα είχε προ πολλού καρατομήσει τον λεγόμενο «αρχιεπίσκοπο», όπως αντίστοιχα θα είχε κάνει και με τον πρόξενο ο οποίος είχε πάει σε εκδηλώσεις που οι σκοπιανοί ζήταγαν μέχρι και τη Θεσσαλονίκη. Τίποτα από τα δύο δεν έχει συμβεί, δείχνοντας ότι οι ανθελληνικές αυτές εκδηλώσεις είναι επίσημη πολιτική του ψευδοκράτους των Σκοπίων.

Επειδή, όμως, και στην Ελλάδα η εθνοπροδοσία είναι πλέον επίσημη κρατική πολιτική, το ΥΠΕΞ δεν έχει εκδώσει ούτε καν μια ανακοίνωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το σκοπιανικό κανάλι, που παρουσίασε το θέμα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-hlio-ths-berginas-echei-sthn-oikia-tou-o-archiepiskopos-skopiwn-kamia-a#ixzz4ysbeJAt8

Exit mobile version