Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζει η διάλυση του ΠαΣοΚ: Η Φώφη δεν μπόρεσε ούτε από τον Ανδρουλάκη να πάρει διαφορά – Οριακή νίκη με 56% και μεγάλη μείωση των ψηφοφόρων

Ήλπιζαν οι πασόκοι ότι με την βοήθεια των νταβατζήδων της ενημέρωσης θα καταφέρουν να ανασυνταχθούν για να εφορμήσουν και πάλι εναντίον των κρατικών ταμείων για να τα λεηλατήσουν.

Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, μέσα από τις διπλές εκλογές που διεξήγαγαν υπογράφουν την θανατική καταδίκη του εγκληματικού μορφώματός του, αφού ήδη έχουν μπει τα θεμέλια της διάλυσης.

Η Φώφη τελικά κατάφερε να κερδίσει την προεδρεία, με τις ευλογίες των φυλλάδων που την έδειχνα πρώτη με διαφορά. Όμως, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός της ήταν παντελώς άσημος και εξίσου άχρηστος δεν κατάφερε ούτε  καν από αυτόν να πάρει μία διαφορά, κερδίζοντας με οριακό ποσοστό 56,6% και μεγάλη μείωση στον αριθμό των ατόμων που ψήφισαν.

Ήδη από τον πρώτο γύρο φάνηκε ότι το ΠαΣοΚ δεν θα έχει μέλλον, αφού από το κόμμα του χαμένου Θεοδωράκη αποχώρησαν τα μισά μέλη μόλις αυτός απέτυχε να περάσει στο δεύτερο γύρο. Τώρα, πρόεδρος εξελέγη η Φώφη, αλλά με την γνώση ότι το μισό κόμμα το κρατά ο Ανδρουλάκης. Και φυσικά ένα κόμμα που κατά το ήμισυ ανήκει στον… Ανδρουλάκη δεν θα μπορέσει ποτέ και με κανέναν τρόπο να ξεπεράσει το 5%.

Μόνη τους ελπίδα πλέον η Νέα Δημοκρατία που ήδη έστειλε μήνυμα ότι ανυπομονεί για την μετεκλογική τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archizei-h-dialush-tou-pasok-h-fwfh-den-mporese-oute-apo-ton-androulakh-na#ixzz4yyrS2QHw

Exit mobile version