Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση νεκρανάστασης του ΠαΣοΚ από τον ΣΚΑΪ και το «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» με μαϊμού δημοσκόπηση

Επιχείρηση νεκρανάστασης του ΠαΣοΚ από τον ΣΚΑΪ και το «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» με μαϊμού δημοσκόπηση

Είναι γνωστό ότι το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ είναι οικογενειακή υπόθεση των Μητσοτάκηδων. Αναλόγως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι «οικογενειακή» υπόθεση του ευρύτερου ΠαΣοΚ.

Συνεπώς, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε από το συγκεκριμένο σταθμό και μία δημοσκόπηση της εν λόγω εταιρείας για τον σταθμό είναι η διασπορά προπαγάνδας και τίποτε παραπάνω.

Έτσι έγινε και με την χθεσινή δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία μας θύμισε τις εποχές που ο Μαραντζίδης ως στέλεχος του Ποταμιού και παράλληλα υπεύθυνος για τις δημοσκοπήσεις του Πα.Μακ είχε φτάσει να δίνει μέχρι και 16% στο κόμμα του. Τώρα δώσανε 8,5% (!) στο ανύπαρκτο ΠαΣοΚ.

Σε μία τέτοια δημοσκόπηση, βεβαίως, δεν έχει νόημα κανείς να μιλήσει περί στατιστικής, μαθηματικών ή ακόμα και περί των δημοσκοπικών δεδομένων. Το μόνο που έχει νόημα να συζητήσει κανείς είναι το πολιτικό συμφέρον πίσω από την μαϊμού δημοσκόπηση.

Α) Ο Μαραντζίδης ουδέποτε έπαψε να είναι εμπλεκόμενος με το «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Τώρα που ο τελευταίος μετακόμισε στο ΠαΣοΚ είναι λογικό να υπάρξει η αντίστοιχη διαφήμιση από την εταιρεία δημοσκοπήσεων που διευθύνει.

Β) Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να ενδυναμώσει το ΠαΣοΚ, αφού ήδη έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Γεννηματά και Μητσοτάκη για μετεκλογική συνεργασία. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι τοπικές της Νέας Δημοκρατίας πήγαν μαζικά και ψήφισαν Γεννηματά στις εσωτερικές εκλογές του ΠαΣοΚ.

Προσπαθούν, λοιπόν, να παρουσιάσουν μία ψευδεπίγραφη εικόνα «ανόδου» του ΠαΣοΚ, για ευνόητους λόγους. Το μόνο πρόβλημα, όπως λέει και το τραγούδι, είναι ότι… δεν ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirhsh-nekranastashs-tou-pasok-apo-ton-skai-kai-to-panepisthmio-makedo#ixzz4z4atXH00

Exit mobile version