Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Διάβασα στο ίντερνετ για μια… χυδαία επίθεση ενός Έλληνα καθηγητή κατά του γνωστού μπασκετμπολίστα Αντετοκούμπο. Αν εξαιρέσουμε κάποιος κακές λεξούλες που χρησιμοποίησε ο καθηγητής, τι ψέμα είπε; Δεν είναι ο νιγηριανής καταγωγής αθλητής μαύρος; Δεν εγκατέλειψε το καλοκαίρι την Εθνική Ελλάδος, επειδή του το επέβαλε το NBA; Αφού δεν είναι και δεν νιώθει Έλληνας λοιπόν, γιατί υποκρίνεται; Με το ζόρι να μας παρουσιάσουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης το άσπρο – μαύρο. Και μια τελευταία ερώτηση: Γιατί το παιδί δεν νιώθει υπερήφανος για την νιγηριανή καταγωγή του; Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα κι όταν κάποιος λέει τα αυτονόητα τον βγάζουν τρελό, ακροδεξιό και φασίστα;

Δημήτρης, Βόλος

Ο απατεώνας Τσίπρας χρέωσε τον κρατικό προϋπολογισμό για την Ελληνική Σημαία που «δώρισε» στο μικρό αφγανάκι!

Ο άλλος ο τρισάθλιος, ενώ μας ζάλισε με την προπαγάνδα του με τον Αμίρ, ξαφνικά σκάει και η είδηση ότι την σημαία που την δώρισε στο… κατατρεγμένο προσφυγάκι την χρέωσε στον κρατικό προϋπολογισμό! Φανταστείτε δηλαδή αν για 20 ευρώ χρεώνει το κρατικό ταμείο, τι γίνεται με άλλα πιο μεγάλα ποσά. Πόσα γεύματα και πόσα ταξίδια θα έχουν περαστεί ως “κρατικός προϋπολογισμός” για να κάνει την ζωάρα του και το κομμάτι του ο Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοί του. Και εσύ Έλληνα κάτσε να πληρώνεις ό,τι του κατέβει του καθένα από την κυβέρνηση στο κεφάλι!

Αρετή, Πετρούπολη

Τα “όπλα” της Χρυσής Αυγής: Πανηγυρική αθώωση Συναγωνιστή που βρέθηκε κατηγορούμενος για κατοχή… πλαστικού όπλου για παιδιά!

Εγώ που είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και αναγκαστικά μένω στους γονείς μου ως φιλοξενούμενος δεν δικαιούμαι κοινωνικό μέρισμα, γιατί ως γνωστόν με 0 εισόδημα θα έπρεπε να έχω δικό μου σπίτι για να πάρω τα πέντε ψίχουλα που θα δώσει η κυβέρνηση των απατεώνων Τσίπρα-Καμένου. Βλέπεις η κουτσουρεμένη σύνταξη του πατέρα μου είναι υπεραρκετή για να ζήσω εγώ και η μητέρα μου!!! Ντροπή και αίσχος που τολμάτε και βγαίνετε και στην τηλεόραση και το παίζετε υπερασπιστές των αδυνάτων, αλλά δεν έμεινε και πολύ, λίγο ακόμη υπομονή για τις εκλογές θα κάνουμε για να σας στείλουμε όλους στον αγύριστο και να ψηφίσουμε την μόνη μας ελπίδα την Χρυσή Αυγή!

Κώστας Ν. 

Τελείωσε το παραμύθι της φιλολαϊκής πολιτικής: Κατατέθηκε ο νέος μνημονιακός προϋπολογισμός με νέα αιματηρά μέτρα ύψους 2,5 δισ. ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-noembriou-2017#ixzz4z98nWY9C

Exit mobile version