Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

7 ανήλικοι (!) «πρόσφυγες» συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας – Φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς

Συνολικά επτά «πρόσφυγες» διαφόρων εθνικοτήτων (εξ ου και τα απαραίτητα εισαγωγικά) συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Αστυνομίας στον καταυλισμό της Μόριας, στη Λέσβο, κατηγορούμενοι ότι ενέχονται στα επεισόδια στον καταυλισμό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας προέβησαν σε βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών και προξένησαν φθορές σε εγκαταστάσεις και σε εξοπλισμό Υπηρεσιών και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Σε βάρος των παραπάνω επτά σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για τα αδικήματα του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

Το… περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι και οι επτά συλληφθέντες «πρόσφυγες» είναι ανήλικοι, με το στοιχείο αυτό να αποδομεί κατά πολύ σημαντικό βαθμό την καθεστωτική «αντιρατσιστική» και «πολυπολιτισμική» προπαγάνδα για το «αγαθό προφίλ» των «προσφυγόπουλων».

Το γεγονός ότι αν και ανήλικοι και παρότι μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας προέβησαν σε τέτοιου είδους βίαιες πράξεις δείχνει ότι το «αφήγημα» της «αλληλεγγύης» στους «πρόσφυγες»… μπάζει από παντού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/7-anhlikoi-prosfuges-sunelhfthhsan-gia-ta-epeisodia-ston-kataulismo-ths-mor#ixzz4zBS5V75V

Exit mobile version